Mi a helyzet az alábbi weboldallal?
jehovatanui.blog.hu
Itt is ott is látom belinkelve.
A Jehova tanúit megértem egy részből,hogy idegenkednek tőle,de mivel én is benéztem az oldalra nem találok semmi olyant benne ami esetleg csúfandáros,vagy ellenséges módon támadná a tanúkat. Én úgy ítélem meg,hogy az oldal figyelemfelhívás céljából készült.
És szerintem ez mindenkinek szól nem csak a Jehova tanúinak. Vizsgáljuk meg azt amit tanítanak nekünk.
Ebben nem látok semmi kivetni valót.
"Majd Isten eldönti, hogy a szavad alapján igaz leszel-e vagy hamis. De azért én szeretnék távol állni tőled és a hozzád hasonlóktól!!"
Nincs sok közöm hozzád, tisztelt 14%-os, de épp a magadfajták miatt alakul ki az emberekben ellenszenv a tanúk ellen. Ha nem tudsz értelmes gondolatokat hozzáfűzni egyes vitákhoz (és nem csak erre az egyre gondolok, hanem a többire is, ahova oda kontárkodtál) akkor mi a fészkes fenéért rontod Szervezetet és vallásod tagjainak hírnevét, mutatsz Bibliaellenes magatartást és keltesz haszontalan mocskolódást az oldalon?
Vagy, ha már a nemtetszésedet akarod kinyilvánítani, akkor annak is van jobb módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!