Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert nem tudhatnak rolam?

Miert nem tudhatnak rolam?

Figyelt kérdés
Ferjem kulfoldon el aki muszlim vallasu, megszerettuk egymast es felesegul mentem hozza. Nagyon szeret, kedves, minden kivansagomat teljesiti, és a boldogsagom nagyon fontos neki. Erzem hgy nagyon szeret, melyet én is viszonzok neki.Csak nem ertem a muszlimokat, miert tilos nekik hogy a csaladjuk, nagybacsijuk miert nem tudhatja meg, hogy a rokonuk megnosult. Vagyis miert nem tudhatnak rolam, hogy mi egyutt lakunk.

#házasság #muszlim férj
2014. febr. 14. 18:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még irni, azt mondja azert nem tudhatnak rolam a nagybacsik es a rokonok, mert irigykednenek, feltekenykednének. De miert?
2014. febr. 14. 19:37
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu duma. Itt valami nagyon nem kerek!
2014. febr. 14. 19:38
 23/31 anonim ***** válasza:

Egyre több a kérdőjel nálad kérdező. Vagy kamu a kérdésed, vagy te nagyon-nagyon meg vagy vezetve. Ordít, hogy valami nem kóser nálad.

Minden esetre mivel itt le lett irva a leghíresebb terrorista csoport neve, garantált, hogy idefigyeltek olyanok akiknek kell. Nem véletlenül irtam le.

2014. febr. 14. 19:43
 24/31 anonim ***** válasza:
A férjed külföldön él. És te? Akkor hogy vagytok mindig együtt?
2014. febr. 14. 19:49
 25/31 anonim ***** válasza:

irigykednének, rá,mert kitört az őskövület családjából, és mert szakítani a hagyományaikkal. Biztos, hogy meg akar óvni - ne aggódj sokat, legyél hű és szeressétek egymást. Nem hiányzik mellőletek egy-egy irigy nagybá, ahogy neked sem hiányzik a csador, niqab, burka.

[link]

2014. febr. 14. 19:49
 26/31 anonim ***** válasza:

Kerdezö akkor most figyelj:

Azert nem akarja hogy tudjanak rolad, mert valoszinüleg nem fogadnanak el! Ha nagyon vallasos a csaladja, akkor mar kijelöltek neki valakit arra az idöre, amikor hazamegy. Nehogy azt gondold, hogy örökre veled marad.

Azt irod, te is muszlim lettel. Egy igazi muszlim felveszi a kendöt. Vagy te imanal sem hasznaltad??

Megertem, ha valaki szerelmes, de azt nem ha ennyire naiv.

A rokonok meg nem feltekenykednek europai felesegre, egyszerüen k..rvanak tartjak.

De nem baj, kerdezgetheted magadtol, hogy de miert,miert, miert? Nem hallgatsz a szep szora. Vagy csak a hülyesegeddel probalsz provokalni.

Majd kesöbb rajössz, hogy nem minden az aminek latszik.

Es arra is merget vennek, hogy ha valasra kerül a sor, siman megvalsz a vallastol, amit a ferjed miatt felvettel.De tudod ez nem igy müködik.Ebböl is latszik, hogy te nem vagy muszlim. En nem a ferjem miatt vettem fel, en mar eleve muszlim csaladba születtem.

Nagyot fogsz koppanni.

2014. febr. 14. 19:53
 27/31 anonim ***** válasza:
26. vagyok. Amugy van tapasztalatom, nyugodtan kerdezhetsz.
2014. febr. 14. 20:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Én nem sokat tudok a muszlimokról, de szerintem megtetszettél neki, és belédhabarodott. Már az is furcsa, hogy nem teszi szóvá, hogy nem ilyen kendőkbe burkolózva mászkálsz vele az utcán. Valószínűleg hithű, de téged is szeret, és ez a kettő között őrlődik ő is. Fél, hogy tényleg qvának tartanának téged a (valószínűleg ugyancsak hithű) rokonai, őt meg kitagadnák a családból amiért egy qvát vett feleségül. (Ne érts félre, nem azt mondom hogy qva vagy, hanem azt, hogy a muszlimok szerint az vagy.)

Szóval ez egy ilyen felemás kapcsolat: őt nem tudod kitéríteni a hitéből, de Te nem akarsz hithű muszlimhoz méltóan viselkedni. Ő nem szól ezért, mert szeret, de nem is hajlandó bemutatni téged a családjának, mert nem vagy hithű. Szóval ez már így is fog maradni egy darabig. Kérdés, hogy meddig, kérdés, hogy melyik érzés erősebb benne: a hite iránti hűsége, vagy az irántad érzett szerelme. Ha az előbbit erősebbnek fogja érezni, akkor valószínűleg el fog hagyni.

Persze ha rosszul gondolom, akkor majd kijavítanak mások, akik jobban értenek az iszlám valláshoz.

(Én mindenesetre pont az ilyen hülyeségek miatt nem kedvelem a vallásos (és főleg a fundamentalista vallásos) embereket, de ez már csak magánvélemény.)

2014. febr. 14. 20:32
 29/31 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Azt gondolom az utolso valaszolonak van igaza, amit irt. Mert mivel ő tényleg nagyon vallásos, és én pedig nem hordok kendot és nem is akarok, ezert nem akarja hogy tudjanak rolam. Mert tenyleg ha látnák hogy nincs rajtam kendő, akkor az nagy baj lenne. A vallasanal maradni fog, és engem sem akar elvesziteni. És igen, ez az oka.
2014. febr. 15. 17:48
 30/31 anonim ***** válasza:
39%

nem értem a kérdésedet.

zavaros.

a férjedről azt írod hogy külföldön él és nem veled, majd a leírás végén már azt írod hogy együtt laktok.

akkor most melyik?

miért beszélsz úgy a muszlimokról mintha te mint kívülálló írnál róluk, amikor az állításod szerint már te is az vagy?

miért imádkozol a férjeddel, ha neki a mecsetben, közösségben kell imádkoznia?

2014. febr. 15. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!