Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert nem tudhatnak rolam?

Miert nem tudhatnak rolam?

Figyelt kérdés
Ferjem kulfoldon el aki muszlim vallasu, megszerettuk egymast es felesegul mentem hozza. Nagyon szeret, kedves, minden kivansagomat teljesiti, és a boldogsagom nagyon fontos neki. Erzem hgy nagyon szeret, melyet én is viszonzok neki.Csak nem ertem a muszlimokat, miert tilos nekik hogy a csaladjuk, nagybacsijuk miert nem tudhatja meg, hogy a rokonuk megnosult. Vagyis miert nem tudhatnak rolam, hogy mi egyutt lakunk.

#házasság #muszlim férj
2014. febr. 14. 18:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert valszeg van már felesége otthon.
2014. febr. 14. 18:34
 2/31 anonim ***** válasza:
Ez a fajta tökéletesség valószínűleg álca.
2014. febr. 14. 18:35
 3/31 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt, de biztos vagyok benne hogy nincs masik felesege, hiszen minden idejet velem tolti es sem skypeon sem fb n nem beszel senki novel.
2014. febr. 14. 18:37
 4/31 A kérdező kommentje:
Milyen álca és miért?
2014. febr. 14. 18:38
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Elkábított, kisanyám. Te nem vagy első a sorban.
2014. febr. 14. 18:39
 6/31 anonim ***** válasza:

Hát ez több, mint gyanús.

Hol éltek most? Azt írtad, hogy külföldön él.

2014. febr. 14. 18:44
 7/31 A kérdező kommentje:
Mi és miért gyanus? Tudom tobb éve egyedul él, és én sem mentem volna hozza ha tudom hogy van neki más is rajtam kivul. Nem értem miért tart tényleg a nagybácsitol és rokonoktol.
2014. febr. 14. 19:02
 8/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy Al-Khaidás, vagy valami terrorista és igy próbál védeni.

Informálódj már egy kicsit, mert nem szerencsés egy ilyen emberhez tartozni. Ráadásul teljesen ki vannak képezve, és előszeretettel veszik fel az átlagos foglalkozásokat, vagy állnak diáknak, mint fedő cucc.

2014. febr. 14. 19:08
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

Franciaország pl. tele van kiképzett muszlimn terroristával, azponnal bevethetők.. Sose tudhatod, hogy ha bemész egy autószerelő mühelybe pl. a szerelő kicsuda.

Érdemes lenne, ha egy kicsit is nyitottabb szemmel járkálsz, vagy legalább a napi aktuális hjireket olvasgatnád és nem csak a divat oldalt.

2014. febr. 14. 19:11
 10/31 anonim ***** válasza:
muszlim, hireket
2014. febr. 14. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!