Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert nem tudhatnak rolam?

Miert nem tudhatnak rolam?

Figyelt kérdés
Ferjem kulfoldon el aki muszlim vallasu, megszerettuk egymast es felesegul mentem hozza. Nagyon szeret, kedves, minden kivansagomat teljesiti, és a boldogsagom nagyon fontos neki. Erzem hgy nagyon szeret, melyet én is viszonzok neki.Csak nem ertem a muszlimokat, miert tilos nekik hogy a csaladjuk, nagybacsijuk miert nem tudhatja meg, hogy a rokonuk megnosult. Vagyis miert nem tudhatnak rolam, hogy mi egyutt lakunk.

#házasság #muszlim férj
2014. febr. 14. 18:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"miert tilos nekik hogy a csaladjuk"

Nem tilos, csak lehet, hogy nagyon rádszállnának és attól akar megóvni. Lehet, hogy erőszakoskodnának, hogy vedd fel a vallást, hordj csadort stb.

2014. febr. 14. 19:13
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

egy nyugis pillanatban pl. ha csendben rákérdezel, hogy: hol képeztek ki?,tök váratlanul,minden előzmény nélkül, az abból kapott reakciót, és a szem kontakt és a testtartás simán árulkodik, mert természetesen tagadni fogja. Te viszont tudni fogod, hogy ...

Ez nem játék.

2014. febr. 14. 19:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Az arabok nagyon nagyon kötődnek a családjukhoz,nagyon fontos nekik, pont ezért iszonyat gyanús, ahogy ezt csinálja nálad.
2014. febr. 14. 19:17
 14/31 anonim ***** válasza:

Kiscsaj!

Felesegül vett. Hol? Mecsetben? Kaptal adomanyt?

Te muszlim vagy?

A muszlimoknak nem tilos az, hogy a csaladjuk tudjon a felesegükröl.Ezt el ne hidd!

Ez egy marhasag.Hidd el, hogy atvag. Nekem is muszlim ferjem van, en is az vagyok es az egesz csaladja ismer.

Amugy meg nem muszlim vallas, hanem iszlam. A muszlimok az iszlam követöi.

2014. febr. 14. 19:18
 15/31 anonim ***** válasza:
12. Akkor szerinted minden muszlim terrorista?
2014. febr. 14. 19:19
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
15 Nem ezt mondtam, de rengetegen vannak kiképzettek.kb. szerintem a 60% körüli az arány.Itt a kérdezőnél több furcsaság is van együtt. Na meg akkor amikor Irak ilyen harckészültségben van, akkor szerinted. Elhiszem, hogy neked a férjed, vagy te is, de tények vannak, nem kevés.
2014. febr. 14. 19:23
 17/31 anonim ***** válasza:
* Elhiszem, hogy neked a férjed, vagy te is muszlim vagy
2014. febr. 14. 19:24
 18/31 anonim ***** válasza:
Jah és kérdező, a napi hirek, az csak egy morzsa a valóságból,Morzsa.És még ennyi is igen borús képet fest.
2014. febr. 14. 19:30
 19/31 A kérdező kommentje:
Mivel ferjem csak muszlim feleseget akart, hát én is az lettem. Igen, és minden reggel egyutt imatkozunk, o naponta 5 szor osszesen. o tenyleg igazan vallasos. Engem soha nem kényszeritett hogy kendot hordjak, mert mielott hozza mentem, megmondtam, az eletben sem fogok kendot viselni, nem akarom hogy rajtam kivul masik felesege is legyen, és a 3. pedig h. soha nem utazok ki abba az orszagba ahol a csaladja is el, vagyis ahonnan mar regen elkoltozott. Felesege lettem, mivel baratnoik nem lehetnek. Egyutt aludni es szeretkezni csak a feleseggel lehet nekik.Szeretem ot, erzem o is nagyon.
2014. febr. 14. 19:33
 20/31 anonim ***** válasza:
Szép - és akkor a 11-es a valószínű- meg akar óvni az erőszakos családi hagyományoktól. Sok boldogságot!
2014. febr. 14. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!