Milyen adatokat tudhatnak meg rólam interneten keresztül (mondjuk csetelés közbe)?
Figyelt kérdés
Meg tudják keresni, hogy honnan írok, illetve ki vagyok? Mit tudhatnak meg?2013. júl. 30. 07:09
1/4 anonim válasza:
Alapvetően csetelés közben azt tudhatják meg rólad amit megmondasz.
Persze függ a programtól is amit használsz. Alapvetően szerintem max. anomim dolgokat lehet megszerezni mint pl ip cím. Legextrémebb esetben el tudom képzelni, hogy pl küldenek valami fájlt, amit te elfogadsz és letöltesz; és ebbe helyeznek el egy kémprogramot ami figyeli mittomén a billentyűleütéseket vagy a böngészési előzményeket. De ez tényleg egy nagyon extrém és paranoid feltételezés. Plusz aki ilyenhez ért az nem feltétlenül kíváncsi a Te adataidra...
2/4 anonim válasza:
Attól függ melyik csetre gondolsz. Fb-re akkor mindent mivel ki vannak töltve az adataid illetve fb-n ip cím alapján pontos helyed be tudják határozni. Egyéb cseteken is lehetséges amiket küldesz (fejletebb oldalra gondolok) megosztás nem 2 hanem 3 gép között történik alap esetben egy képet elküldesz nem a másik fél tölti először hanem a közöttetek levő kapcsolatot teremtő gép majd onnan szedi az a személy akinek küldöd, hogy az átvitel gyorsabb legyen, de ez csak fb szintű oldalaknál szokott lenni illetve ilyen oldalak nem adják ki az adatokat kivételt képez a rendőrség és hasonló kaliberű szervezetek azoknak oda adják.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, pedig nekem valami olyasmit mondtak, hogy vissza lehet keresni a gépeket, vagy mi, de ezek szerint hazudtak.
2013. júl. 30. 09:51
4/4 Beni Farkas válasza:
Simán.Letöltesz 1 programot és tudnak mindent.Keylogger,Splim3 stb.Ip címen keresztűl is bemèrnek.Facebook-on pedig megvan adva minden adatod de ha nincs is azt is Ip címen belül bemérik.Meg hát a Facebook-on ha valamit elüzensz hiába törlöd ki te nem látod de örökre megmarad.Youtube:Facebook buktatók ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!