Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen adatokat tudhatnak meg...

Milyen adatokat tudhatnak meg rólam interneten keresztül (mondjuk csetelés közbe)?

Figyelt kérdés
Meg tudják keresni, hogy honnan írok, illetve ki vagyok? Mit tudhatnak meg?
2013. júl. 30. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően csetelés közben azt tudhatják meg rólad amit megmondasz.

Persze függ a programtól is amit használsz. Alapvetően szerintem max. anomim dolgokat lehet megszerezni mint pl ip cím. Legextrémebb esetben el tudom képzelni, hogy pl küldenek valami fájlt, amit te elfogadsz és letöltesz; és ebbe helyeznek el egy kémprogramot ami figyeli mittomén a billentyűleütéseket vagy a böngészési előzményeket. De ez tényleg egy nagyon extrém és paranoid feltételezés. Plusz aki ilyenhez ért az nem feltétlenül kíváncsi a Te adataidra...

2013. júl. 30. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik csetre gondolsz. Fb-re akkor mindent mivel ki vannak töltve az adataid illetve fb-n ip cím alapján pontos helyed be tudják határozni. Egyéb cseteken is lehetséges amiket küldesz (fejletebb oldalra gondolok) megosztás nem 2 hanem 3 gép között történik alap esetben egy képet elküldesz nem a másik fél tölti először hanem a közöttetek levő kapcsolatot teremtő gép majd onnan szedi az a személy akinek küldöd, hogy az átvitel gyorsabb legyen, de ez csak fb szintű oldalaknál szokott lenni illetve ilyen oldalak nem adják ki az adatokat kivételt képez a rendőrség és hasonló kaliberű szervezetek azoknak oda adják.
2013. júl. 30. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, pedig nekem valami olyasmit mondtak, hogy vissza lehet keresni a gépeket, vagy mi, de ezek szerint hazudtak.
2013. júl. 30. 09:51
 4/4 Beni Farkas válasza:
Simán.Letöltesz 1 programot és tudnak mindent.Keylogger,Splim3 stb.Ip címen keresztűl is bemèrnek.Facebook-on pedig megvan adva minden adatod de ha nincs is azt is Ip címen belül bemérik.Meg hát a Facebook-on ha valamit elüzensz hiába törlöd ki te nem látod de örökre megmarad.Youtube:Facebook buktatók ! :)
2013. dec. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!