Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Elítéln...

Mi a véleményed rólam? Elítélnél? 16/L

Figyelt kérdés
Nos, kiskoromban már sokat hallottam a törökökről és nagyon féltem tőlük. Aztán kamasz korom elején megismerkedtem az interneten egy muszlim török fiúval. Az elején be kell valjam eléggé lenéztem őt.Folyton irogatott és török zenéket mutatott..Két éve tartjuk a kapcsolatot.Megszerettem... Míg a többi lány arról ábrándozik, hogy jaj most rám nézett v. Köszönt addig nekem csak Ő jár az eszembe... Mikor az utcán sétálok mindig oda képzelem magam mellé. Az egyetlen célom az, hogy találkozzunk és boldogak legyünk. Török szeretnék lenni. Tudom ez nem normális dolog de már két éve szenvedek..

2014. jan. 2. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Neked jobban számít mások véleménye mint a saját boldogságod? :D
2014. jan. 2. 00:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz török lenni? Nem lenne egyszerűbb, ha az maradnál, aki vagy és úgy szeretnéd? Vagy ő akarja, hogy változz meg? Mert nem mindegy.
2014. jan. 2. 00:17
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
A véleményem? Hogy egy éretlen kamaszlány vagy.
2014. jan. 2. 00:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Hááát dicséretes, hogy eldobtad magadtól az előítéletet a törökökkel szemben, de az már nem, hogy ehhez csak egy ábránd szerelem vehetett rá.

Szóval azt mondanám, hogy bizony még tapasztalatlan vagy az élettel kapcsolatban, de, ha máshogy nem is, hát saját hibáidból okulj majd.

2014. jan. 2. 01:13
 5/13 anonim válasza:
Én az oroszokkal vagyok így.
2014. jan. 2. 01:22
 6/13 anonim válasza:
Én leszek szívesen a törököd.
2014. jan. 2. 02:28
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Én igen,de azért,mert ilyen könnyen feladnád a hazádat,nemzeted,őseid.

De amúgy azzal meg nincs semmi gond,hogy belezúgtál egy török srácba.

Amúgy azt hallottad már,hogy náluk azt tanítják,hogy vendégségben voltak nálunk,békével?

Mi meg siratjuk a halottainkat,akik az életüket áldozták azért,hogy a török ne foglalja el az országot.

Ha összejöttök erről azért világosítsd fel a srácot:)

De egyébként előítéleteket fölösleges hozni,mert nem minden török rossz és nem a sima emberek hozták meg a döntéseket hanem a királyok,most meg a politikusok:)

16/l

2014. jan. 2. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:

En is torok akartam lenni :D De még régen,mert nem lehetunk csak ugy egyszeruen torokok,max lehet az a gyereked.De tanulhatod a nyelvet esetleg ha odakoltozol lehetsz állampolgár késobb és áttérhetsz az iszlámra

Amugy nekem még most is Torokország a kedvencem,de torok az én se lehetek

2014. jan. 2. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd.
2014. jan. 2. 12:45
 10/13 anonim ***** válasza:
A szerelem ritkán magyarázható észérvekkel, bár néha szükséges lenne. Szenvedni nem érdemes. Tudnod kell, hogy az élet minden szakaszában sokféle dolgot csinálunk, mindnek kell helye legyen az időnkben. És ebbe a találkozás és együttlét is bele kell, hogy férjen. Annál is inkább, mert különben felruházod hamis ideákkal, ahelyett, hogy a valódi természetét ismernéd meg valódi együttlétekben. Aztán a tapasztalataid alapján ráérsz dönteni. Aki szerelmes, különben is szeret szenvedni. Különben hol a hatalmas nagyság és áldozat, amit az én tesz a másikért. De azért jobb valóság.
2014. jan. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!