Mi a véleményed rólam? Elítélnél? 16/L
Hááát dicséretes, hogy eldobtad magadtól az előítéletet a törökökkel szemben, de az már nem, hogy ehhez csak egy ábránd szerelem vehetett rá.
Szóval azt mondanám, hogy bizony még tapasztalatlan vagy az élettel kapcsolatban, de, ha máshogy nem is, hát saját hibáidból okulj majd.
Én igen,de azért,mert ilyen könnyen feladnád a hazádat,nemzeted,őseid.
De amúgy azzal meg nincs semmi gond,hogy belezúgtál egy török srácba.
Amúgy azt hallottad már,hogy náluk azt tanítják,hogy vendégségben voltak nálunk,békével?
Mi meg siratjuk a halottainkat,akik az életüket áldozták azért,hogy a török ne foglalja el az országot.
Ha összejöttök erről azért világosítsd fel a srácot:)
De egyébként előítéleteket fölösleges hozni,mert nem minden török rossz és nem a sima emberek hozták meg a döntéseket hanem a királyok,most meg a politikusok:)
16/l
En is torok akartam lenni :D De még régen,mert nem lehetunk csak ugy egyszeruen torokok,max lehet az a gyereked.De tanulhatod a nyelvet esetleg ha odakoltozol lehetsz állampolgár késobb és áttérhetsz az iszlámra
Amugy nekem még most is Torokország a kedvencem,de torok az én se lehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!