Mit tegyek ha pletykálnak rólam?
Tudsz valamit tenni? Nem. Ergo, szard le. Anyukádat én sem értem.
Amúgy meg tök mindegy, ki mit mond sztem, az a fontos, hogy te mit tudsz.
1. Szerintem anyukáddal beszéld meg, hogy MIT dolgozol és MIT NEM. Ha nem hisz neked, akkor igen komoly gond van a kapcsolatotokban.
2. Hogy mások mit mondanak,azzal meg ne foglalkozz, aki pletykálni akar, az úgyis talál okot rá.
3. Ha meg konkrétan tudod, hogy KI az, aki ilyeneket állit, akkor azt vond felelöségre, kérdezd meg, hogy MI ALAPJÁN állít ilyet, és szólitsd fel, hogy hagyja abba, mert különben becsületsértés miatt feljelented és az NEKI fog sokba kerülni.
Irigy,unatkozó emberek,- mindig kell valami kolonc amit húzhatnak,rághatnak.....(2-es el egyet értek!)
Nálunk két gyerekem középiskolás lett én meg ugyan ott
(90 km-rel távol az otthonunktól),kaptam munkát,így ész szerűbb volt,hogy albérletbe megyünk a gyerekekkel,a férjemet meg köti a munkája a lakhelyünkhöz.-Hétvégén hazautazunk.A faluban egy év után menta pletyka,hogy XY-t ott hagyta az asszony és egy másik pasihoz költözött a gyerekekkel,meg,hogy biztosan elindul a lejtőn lefelé a vállalkozása,-így egyedül,már voltak olyan lányok-asszonyok is akik" meg akarták menteni "a férjem a nagy magányában...Mi meg szeretjük egymást,a családért dolgozunk,nagyokat szexelünk hétvégente.Ha minden jól megy,nyáron már visszamegyünk,vagy a férjem költözik ide,nem örök életre mentünk "külön",hanem muszály-ból.
A pletykával meg nem kell törődni,reagálni sem kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!