Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha pletykálnak rólam?

Mit tegyek ha pletykálnak rólam?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok és egy kisvárosban élek vidéken.Fél éve külföldön dolgozom, felszolgálok egy étteremben.Most olyan pletykakat hallok vissza hogy igazából prostiként dolgozom kinnt :/ Meg ugye jobban keresek mint itthon és sikerült pár régota vagyott dolgot megvennem és ezt is visszahallottam.Nagyon rosszul érzem magam ráadáaul anyum is már errol kerdezget :/mit tegyek ilyen helyzetben?
2013. márc. 8. 08:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány külföldön dolgozik és jól keres csakis prosti lehet....sok hülye ember szerint.Nem tudom ha pasi lennél akkor kitalálnának e ilyet.Én ha rólam peltykálnak igazából nem teszek semmit.Minek?Nem állhtasz ki, hogy héj emberek én felszolgáló vagyok nem prosti.Anyukádat sem értem, nem hisz a saját gyerekének.Majd okosabbak megmondják mit tegyél.
2013. márc. 8. 08:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz valamit tenni? Nem. Ergo, szard le. Anyukádat én sem értem.

Amúgy meg tök mindegy, ki mit mond sztem, az a fontos, hogy te mit tudsz.

2013. márc. 8. 08:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem sokat tehetsz. Édesanyádnak megmondod konkrétan mit dolgozol. Nem azt mondod hogy nem vagy prosti hanem olyan mondatszerkesztést használsz ami azt a képet mutatja neki amit csinálsz s nem a prosti képét látja. Ezekután ha kételkedikaz már az ő baja. Amugy javasolnám késöbbi lakhelyet egy másik városban ahol még nem mocskolták be a neved. De az is igaz hogy minden csoda csak 3 napog tart. Bőven megeshet hogy kis idő mulva elfelejti mindenki az egészet s más baromságokat fognak kitalálni.
2013. márc. 8. 08:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én Koppenhágában vagyok virágkötő, most temetés miatt jöttem haza és ugyanez fogadott. Szerintem nagyon vicces, én csak röhögök rajta. Mondjuk nekem a családom nem hiszi el ezeket a pletyiket, a FB-om tele van referenciákkal, mert szeretnék átköltözni Londonba, úgyhogy egyértelmű, hogy napi 14 órában csokrokat kötök, de hát nyilván a többszörösét keresem egy magyar virágkötőnek és ez gyanús. Az embereket sz@rd le, anyukádtól meg kérdezd meg, hogy "ugye ezt te sem hiszed el?" Nehogy már magyarázkodj amiatt, mert hülyék az emberek. 26N
2013. márc. 8. 08:20
 5/15 anonim ***** válasza:

1. Szerintem anyukáddal beszéld meg, hogy MIT dolgozol és MIT NEM. Ha nem hisz neked, akkor igen komoly gond van a kapcsolatotokban.

2. Hogy mások mit mondanak,azzal meg ne foglalkozz, aki pletykálni akar, az úgyis talál okot rá.

3. Ha meg konkrétan tudod, hogy KI az, aki ilyeneket állit, akkor azt vond felelöségre, kérdezd meg, hogy MI ALAPJÁN állít ilyet, és szólitsd fel, hogy hagyja abba, mert különben becsületsértés miatt feljelented és az NEKI fog sokba kerülni.

2013. márc. 8. 08:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Faluban tényleg ostobák az emberek. Nálunk dettó ugyanez megy elég magas szinten, de ehhez még külföldre se kell kimenni, hogy pletykáljanak. Egyik barátomról azt terjesztik, hogy krisnás, rólam és a szüleimről szintén pletykáltak, mindenkiről. Én már csak röhögök rajtuk. Nem kell komolyan venni az embereket.
2013. márc. 8. 08:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Irigység is van benne tuti, hiszen nyilván ők is vágynak különböző dolgokra, szeretnének jobb helyzetbe kerülni, mennének külföldre, de nem merik bevállalni. Vannak tényleg olyanok is, akik prostik lesznek.
2013. márc. 8. 08:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem tudsz ellene tenni semmit de fogd fel pozitívan, van saját "fan" klubbod :D
2013. márc. 8. 08:39
 9/15 anonim ***** válasza:
sok az irigy ember
2013. márc. 8. 08:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Irigy,unatkozó emberek,- mindig kell valami kolonc amit húzhatnak,rághatnak.....(2-es el egyet értek!)

Nálunk két gyerekem középiskolás lett én meg ugyan ott

(90 km-rel távol az otthonunktól),kaptam munkát,így ész szerűbb volt,hogy albérletbe megyünk a gyerekekkel,a férjemet meg köti a munkája a lakhelyünkhöz.-Hétvégén hazautazunk.A faluban egy év után menta pletyka,hogy XY-t ott hagyta az asszony és egy másik pasihoz költözött a gyerekekkel,meg,hogy biztosan elindul a lejtőn lefelé a vállalkozása,-így egyedül,már voltak olyan lányok-asszonyok is akik" meg akarták menteni "a férjem a nagy magányában...Mi meg szeretjük egymást,a családért dolgozunk,nagyokat szexelünk hétvégente.Ha minden jól megy,nyáron már visszamegyünk,vagy a férjem költözik ide,nem örök életre mentünk "külön",hanem muszály-ból.

A pletykával meg nem kell törődni,reagálni sem kell rá.

2013. márc. 8. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!