Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pletykálnak rólam és félek emiatt aki igazán tetszik nem lép felém, mit tegyek?
Másfél éve dolgozom egy cégnél diákként. Kb 1 éve jött hozzánk egy új főnök, aki az első pillanattól kezdve nagyon tetszik nekem. Mostanában egyre többet beszéltünk, mindig nagyon kedves és figyelmes volt velem. De nemrég elkezdtek pletykálni rólam, összehoztak egy kollégámmal, akivel csak kedveljük egymást. Rendes pasi, mint embert nagyon megkedveltem, de ennyi, nem az esetem, ráadásul a barátnője is velünk dolgozik. Ha nem lenne barátnője se akarnék tőle semmit. De a kollégáink csesztetnek, hogy biztos van köztünk valami, pedig semmi sincs. Félek, hogy emiatt a pletyka miatt az aki valójában tetszik elfordul tőlem. Félek, hogy elhiszi ezt az egészet és rosszat gondol rólam. Mit tegyek?
20/L
Könyörtelen szűz bocs de nem igazán értelek, hogy jön ide a főnöknek való nyalás, de mindegy.
Többieknek köszönöm, remélem igazatok van. Igyekszem nem figyelni a pletykára, igazából az elején azt mondtam, hogy teszek rá, mindenki azt hisz amit akar. De egy ideje már zavar, főleg, hogy csesztetnek is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!