Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondtátok már el fiúnak hogy tetszik?
Figyelt kérdés
16L2012. ápr. 9. 14:01
1/8 anonim válasza:
Nekem ha tetszik akkor ilyeneket mondok:- aranyos vagy,rendes vagy, esetleg megdicsérem a képét,h menő ilyesmi. Így konkrétan nem mondom ki,az butaság.:)
2/8 anonim válasza:
Zjuhujjj.... de izgi kérdés! *-* :)))))))))) Én hát ö.... izé... tudod.... én..... IGEN! Istenkém....
3/8 anonim válasza:
egyszer, de ő előbb mondta, h nagyon bejövök neki, csak kár h sokkal fiatalabb nálam, én erre mondta m h nekem is nagyon tetszik 21L
4/8 Nesquik Duo válasza:
Én elhívtam hogy jöjjön elöbb valahova és kérdezés nélkül eljött és elkeztünk beszélgetni ..probáltam célozgatni hogy eléggé bejön de szó szerint nem mertem és még nem is merem elmondani neki hogy tetszik...télleg nemtudtok valami jó taktikát hogyan tudjam meg bejövök-e neki?
5/8 anonim válasza:
Én konkrétan azt vallottam be neki hogy szerelmes vagyok belé (mindezt MSN-en persze....:D). Azt hittem hogy ott ölöm meg magam a gép előtt, borzalmas érzés volt. Közölte hogy nagyon fontos vagyok neki, de csak mint barát. Volt ez másfél-két éve, azóta is jóban vagyunk, bár volt már rá példa hogy 'összegabalyodtunk' :s 17/L
6/8 anonim válasza:
már vallottam szerelmet is srácnak.(olyat ne csinálj soha.xd) ilyeneket szoktam h : deszép szemed van.. meg megölelem..ilyesmi. de így konkrétan hogy tetszik nem.
7/8 anonim válasza:
Idősebb fiúk és férfiak már tudják, ha ránézel. Ha még sem elég annyit mondani, hogy nagyon szimpatikus számodra.
L20
8/8 anonim válasza:
nem konkrétan hogy "tetszel" hanem hogy: helyes, jól néz ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!