Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem belészerettem, ígyvan? Szóval van egy srác, és már egy ideje beszélünk. Meg már taliztunk párszor. és ma szóba hozott egy lányt, rákérdeztem hogy honnan ismeri erre azt mondta hogy : hát együtt vagyunk.
Van barátnője,de rámásznál? :\
Ez szemét dolog..ne tedd!
Sok aranyos fiú van még,keress mást..neked se lenne jó,ha valaki a barátodra hajtana.
Meg,amúgy,ha beleszerettél,szerintem békénhagynád..bántana a dolog,de remélnéd,hogy boldog lesz mással,nem pedig el akarnád venni a lánytól.
Gondolkozz !
Egyetértek az első hozzászólóval.
Egyrészt, tényleg nem szép dolog mástól elcsábítani a párját. Másrészről pedig, megbízni is nehezebben fogsz majd benne ha sikerül elcsábítanod, hiszen mi van ha jön egy másik lány aki jobban tetszik neki, és ugyan azt eljátssza mint amit te?
A másik az, hogyha úgy találkozik veled kettesben, hogy közben van barátnője, az inkább utal arra, hogy barátként kezel. Lehet, hogy későn alakult ki benned a vonzódást, és addig te kezelted barátként, ezért beletörődött és keresett mást, ezért van barátnője, de téged se akart elveszíteni mint barátot.
Ez is előfordulhat, na de a lényeg, hogy bízd az időre a dolgot, ha keveset találkoznak, lehet hogy valamelyikük beadja az unalmast és nyugodtan közeledhetsz felé egy buliban.
hát igen. csak mi nem úgy szoktunk beszélni mint egy átlagos
lány meg fiú. hát szoktam célozgatni meg ilyenek. de a lánnyal meg nem akarok kitolni. nem vagyok valami nagy pasizós sem. csakannyira szar most hogy nem tudom mit tegyek. meg láttam mostis hogy fent vannak mindketten ezért inkább nem is zavarok. gondolom elvannak.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!