Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tavaly jártam egy sráccal 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly jártam egy sráccal 3 hónapot, de aztán szakítottunk, most 1 hete megint együtt vagyunk. De közben egy másik srác után vágyom. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem baszhatom át megint a srácot :( de ez így nem jó :( mit tegyek?
2009. aug. 8. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért vagytok megint együtt? Ezt itt rontottad el.Ha más után vágysz,akkor ez a kapcsolatod hiába teszel bármit,nem fog működni.Szerintem még most mondd el neki,hogy mi a helyzet,mert minél többet vársz annál rosszabb lesz mindkettőtöknek!
2009. aug. 8. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
De ha a másik srác után vágyódsz akkor miért jöttél vele megint össze? Ezt nem értem. Egyébként, még jobb ha most az elején közlöd vele, mintsem tovább húzd-halaszd, mert akkor csak szenvedés lesz neked, neki meg még rosszabb.
2009. aug. 8. 02:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Légy őszinte ez neked is jobban fog esni!!!
2009. aug. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!