Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok! Ha egy srác kb 16-17 körüli és sokat kivánja az együtt létet pl egy héten többször is ez nektek bele fér?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 12:47
1/9 anonim válasza:
Ezaz ,legyél kanos:D
Hasonló évjáratú barátnővel sztem semmi gond nem lehet.A 17 éves srácos meg még totál kis kangörcsösök:D.A kapcsolat elején meg még naponta többször is kivánják egymást.Szerintem tök normális. Még nálam is,én már 20 vagyok.(és lány)
3/9 anonim válasza:
egy héten többször is ?? miért az olyan fura? mi 21-22 évesek vagyunk párommal 2 éve együtt és van olyan nap hogy 3szor is szexelünk
4/9 anonim válasza:
A magyar átlag heti 3.
Ha ennél kevesebb, az átlag alatti és valami nincs rendben...
5/9 anonim válasza:
én a barátommal mindennap szexeltünk amikor együtt voltunk:D 17 évesek vagyunk
6/9 A kérdező kommentje:
és ha nem akarja egy héten belül többször is akk vhogy rá lehetne venni h gondolja meg magát ( szerintetek mit változtassak h több legyen a sex ?
2010. febr. 25. 15:22
7/9 anonim válasza:
Bocsesz,de mindíg elszokott élvezni a barátnőd?Mert ne érts félre,de megeshet h nem mer szólni meg ilyenek.Szóval adj a kapcsolatotokba több romantikát pl.gyertyafényes vacsi...De ne erőltesd.Sok sikert v szexet!amelyik tetszik!
8/9 A kérdező kommentje:
persze azzal nincs gond szal élvezi minden csak kicsit visszahúzódó ezért nincs könnyü dolgom ... :(
a vadmacskát kéne kiszedni belöle :D
2010. febr. 25. 18:13
9/9 anonim válasza:
valószínű, hogy nem annyira, h egy héten többször is megkívánjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!