Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm többször is akart velem szakítani nem érzi jól magát a kapcsolatban, ugyanakkor a 1,5 éve alatt egyszer se tette meg konkrétan, mindig együtt maradtunk mivel kikönyörögtem. A kérdés, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legutoljára pedig elengedtem, de akkor ő jött hozzám vissza. Mikor nem ez van napi renden nagyon jó vele lenni, de nagyon sok szenvedést okoz nekem, szerelmes vagyok bele és tudom, hogy nekem csakis ő kell bármi áron.Amiért írok konkrétan az az, hogy írta sms-ben, hogy szeretne már végre normálisan leülni velem megbeszélni a dolgokat, gondolom itt a szkításról lenne szó, pár hete megint teljesen hűvös velem. Kinek mi 5lete van, mit tegyek? Már amit tudtam megpróbáltam... Engedjem el majd idővel jöjjek össze vele?2011. márc. 2. 01:09
1/2 anonim válasza:
Engedd el, és próbálj tovább lépni! Olyan szerelem nincs, ami túlélné, ha az egyik fél már nem szerelmes.. Ne kínozd a barátnődet! Egyértelmű, hogy azért van melletted, mert sajnál és tudja, hogy szereted! Másfél év nagyon kevés ahhoz, hogy életre szóló érzelemnek nevezd, de ahhoz nagyon sok, hogy szerelem nélkül éld meg!
2/2 anonim válasza:
Keress másikat, ezt meg tartogasd addig mint "biztos p1nát"!
Ennek nincs jövője, ezt a vak is láthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!