Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Milyen együtt? (még pár kérdés lent)
Ami engem érdekelne, hogy hány év van köztetek a párotokkal? Ki az idősebb/fiatalabb, esetleg egyidősök vagytok?
Mennyire befolyásolja az a kapcsolatotokat? Befolyásolja-e egyáltalán?
Válaszotok végére kort és nemet is írjatok, valamint párotokét! Köszönöm!!
u.i:Nagy segítség lenne, mivel épp ezen a "korkülönbség témán" rágódom:(
Tizenhét évesek vagyunk és életem legszebb pillanataim élem 3 hónapja.
Korkülönbség mindegy szerintem, ha szereti a két fél egymást. Persze a pedofília (11 éves lány, 19 éves pasi, volt már rá példa itt a gyakorikérdéseken) nem erről szól. Az apa komplexusú lányok se valami épek. (18 csaj, 41 pasi - példa: osztálytársam)
Ezen 2 kívül mindegy.
Jó együtt, 1 év van köztünk, a párom a fiatalabb. Semmi gond nincs nálunk ezzel, édesanyám aggódott eleinte, de mi csak nevetünk az egészen:-) mindig azzal piszkálom, hogy anyakomplexusos:-D ennek ellenére már 3 éve együtt vagyunk, és eljegyzésünk is volt nemrég..:)
L/20,F/19
17L 16F és nagyon jól megvagyunk már fél éve:))))
még mindig úgy imádjuk egymást mint a legelején:)
A barátommal 2 éve vagyunk együtt 6év korkülönbséggel - nagyon jól megvagyunk :)
(21vagyok, párom + 6év)
Én 22/L, barátom 29/F. Soha nem származott semmi gond abból, hogy 7 évvel idősebb mint én. Még a kapcsolatunk elején mondta, hogy nem szeretné ha esetleg miatta maradnék le bizonyos dolgokról, amiket egyébként szeretnék megtenni. Magyarul volt egy kis lelkifurdalása amiatt, hogy ő már szeretne lassacskán megállapodni velem, de én még nem éltem eleget. Ezt tisztáztuk szépen, mivel nekem ő a legfontosabb, és azóta ez fel se merült. Nemsokára 2 évesek leszünk. :)
A lényeg, hogy nem a kor számít, hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!