Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Milyen együtt? (még pár kérdés lent)

Figyelt kérdés

Ami engem érdekelne, hogy hány év van köztetek a párotokkal? Ki az idősebb/fiatalabb, esetleg egyidősök vagytok?

Mennyire befolyásolja az a kapcsolatotokat? Befolyásolja-e egyáltalán?

Válaszotok végére kort és nemet is írjatok, valamint párotokét! Köszönöm!!

u.i:Nagy segítség lenne, mivel épp ezen a "korkülönbség témán" rágódom:(

2011. aug. 17. 20:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Köztünk másfél év van: én 20,5 vagyok lassan, Ő pedig 22 lesz pár hónap múlva. Majdnem 4 éve vagyunk együtt, nagyon szerelmesek vagyunk, és már alig várjuk, hogy 1 hónap múlva összeköltözzünk :) Mindig is közös jövőt terveztünk...

Szerintem ha hasonlóak a célok (pl. a lány 21 éves a fiú 31, és mindketten vágynak már családra), akkor működhet egy kapcsolat nagyobb korkülönbséggel is. Úgyis a szerelem a legfontosabb! :)

20/L

2011. aug. 19. 12:22
 12/21 anonim válasza:

én a barátommal egy éve vagyok együt. 16ok vagyunk és nekem nagyon jó hogy nem idősebb nálam.

volt azelőtt egy idősebb pasim 5 évvel volt idősebb és nemnagyon értettük meg egymást.. szexuális téren sem.. én nekem mmax 2-3 év korkülönbség fér bele, de szerintem ez típus függő

2011. aug. 19. 13:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok a lány 27 leszek,a párom most volt 25.2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk.Én komolyabb vagyok,de nem a kor miatt.Aze gyetlen nehézség, hogy én már szeretnék gyereketm,a párom még várna,(még nem érzi azt h. kész lenne rá+jó lenne ha több pénzünk lenne).Viszont vannak közös terveink.Volt egy idősebb barátom is(10 évvel mint én),de ő 33 éves létére még nem akart komoly kapcsolatot és esze ágában sem volt elköltözni a szüleitől,pedig neki lett volna rá pénze.Szóval nem minden a kor.
2011. aug. 19. 13:04
 14/21 anonim válasza:

kedves kérdező,köztünk a párommal 14év van,1éve vagyunk együtt :) sem én és véleményem szerint ő sem érzékeli a korkülönbséget vagy csak nem foglalkozunk ezzel :) Mondhatni nem befolyásolja a kapcsolatunk,sokat viccelünk egymással,nevetünk (persze van olykor pár órás mosolyszünet is) szerintem ezen fölösleges rágódnod,ha szeretitek egymást és jól érzitek magatok a másikkal akkor sose a kort nézd ;) én 23L,párom 37F :)

Meg szabad kérdeznem,hogy hány év van köztetek?

2011. aug. 19. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
19F vagyok, a párom 20 éves volt, de félévig együtt voltunk. Nem a kor szólt közbe.
2011. aug. 19. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:
szia,hát ha pontosan akarom leírni köztünk 1év, 10hónap és 10 nap van=) ő 93 februári,tehát 18 éves,én 94 decemberi,azaz 16,5 éves és 6,5 hónapja vagyunk együtt(február 5 óta) és imádjuk egymást=)soha nem volt probléma a korkülönbség,sőt,így értelmileg pont egy szinten vagyunk=) már többször szóba került az eljegyzés,összeköltözés,gyerek(fiatal szülők szeretnénk egy napon lenni) de még korai lenne,előtte nekem is le kell érettségizni,ami még 3 év=) és az első randin éreztem hogy ő egy napon még sokat fog számomra jelenteni=) mellesleg egy suliba jártunk,de akkor még nem keltette föl az érdeklődésemet,aztán facebookon volt egy hülye lájkolós hogy aki lájkolja az elhívhat moziba és ő meg egy évfolyamtársa is nyomtak egy tetsziket,de a másik srác hebegett-habogott és mondtam neki,hogy akkor Petivel(barátom) megyek el és meglátom mi lesz...második randin cirkuszba mentünk,ahol átkarolt és a végén kaptam tőle egy nyakláncot,amit a sötétben valahogy rámrakott és utána megcsókolt,nagyon romantikus volt=) aztán ahogy elköszöntünk mesélte hogy felhívta a legjobb barátját hogy végre összejöttünk és mind a ketten vigyorogtunk mint a jóllakott napközisek amit azóta se tudunk abbahagyni=) és ezen kívül csak 2,5 hónappal később mondta el hogy neki is én vagyok az első és tudom,hogy ő az igazi és így úgymond "egymásnak adtuk" a szüzességünket=) kb ennyi lenne a mi kis történetünk,ha van még valami kérdésed nyugodtan írj privátban=)
2011. aug. 19. 13:50
 17/21 A kérdező kommentje:

utolsó, de aranyos, sok boldogságot nektek egy életen át:D és persze mindenkinek! :)

amugy "A válasz megírásának időpontja: ma 13:19", persze megkérdezheted. 9 év van köztünk... a fiú az idősebb.

2011. aug. 19. 16:41
 18/21 anonim válasza:
100%
21 vagyok (lány) vőlegényem!! 30 lesz, 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk, és a korkülönbség max anyagiak terén gond, mivel én tanulok, ő dolgozik, de nem neki gond, hanem nekem, rossz h gyakorlatilag eltart. Minden happy :)
2011. szept. 12. 17:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk 28L és 30F, több mint 10 éve együtt. Kb. 1 éve élünk együtt, előtte sem és most sem probléma a korkülönbség, hisz szinte nincs is. Korunkból adódó "probléma" csak egy van, mindenki azt kérdezgeti, mikor vállalunk már gyereket...
2013. máj. 21. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Éss pontosabban mi (volt) a gondod..?
2023. jan. 1. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!