Mit kezdjek azzal, ha pletykálnak rólam az
osztálytársaim? Lány/8. osztály
Figyelt kérdés
Talán egy hónapja mondta az egyik barátnőm az osztályból, amikor összefutottunk, hogy mit mondott neki egy másik lány, akivel én nem is szoktam beszélni... ő meg a barátnői állítólag láttak engem egy padon csókolózni egy másik lánnyal az utcán. Ami persze nem igaz... de még azt sem tudom, hogy ki volt, mi alapján találta ezt ki, és miért mondta/mondja másoknak... de elég kellemetlen, mert olyanoktól hallom vissza, akik nagyon nem kedvelnek engem, és az új témájuk az, hogy leszbikus vagyok. Mit csináljak velük, hogy befogják a szájukat, és elfelejtsék? Ha valahogy a szüleim, vagy tanár fülébe jut, bajban leszek, mert azt se tudom, hogy elhinnék-e, hogy nem így van... nem akarok magyarázkodni. Valami ötlet, hogy mit tehetnék velük?
Jééézusom, hagyd már az ilyeneket, látszik, mennyit érdemelnek. Amúgy 8 évesen helyesebben írsz, mint az oldal felhasználóinak a nagyrésze :)
2010. szept. 13. 17:06
2/13 anonim válasza:
az első válaszólónak: nem 8 éves, hanem 8.-os:D
egyébként rólam is terjesztettek ilyesmit 8.-ban, mert nem csípték a legjobb barátnőmet...de mindegy, kis nyomorult szerencsétlenek voltak, aztán párszor jól beszólogattam nekik, és abbahagyták. amúgy ha a szüleid nem neked hinnék el, hanem másnak, akkor az az ő gondjuk...
2010. szept. 13. 17:09
3/13 anonim válasza:
Nem 8 évesen, hüyeségeket írok, 8.-os létedre :D
első, 17/F
2010. szept. 13. 17:09
4/13 A kérdező kommentje:
8. osztályos vagyok, nem nyolc éves (13 és fél amúgy), de köszönöm :) És hagyom is, engem nem érdekel, csak ma egy olyan ember mondta, akivel eléggé rosszban vagyok, és helyben ki tudnám verni szívem szerint az összes fogát... :D
2010. szept. 13. 17:10
5/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem láttam még, amikor írtam. És értem... csak nekem a beszólogatás nem jön be. Csendes vagyok, nem szólok senkinek semmiért...
2010. szept. 13. 17:11
6/13 anonim válasza:
én sem vagyok olyan típus, de hát ha meg kell tenni, akkor inkább megteszem. nem tudom már mit mondtam nekik, csak vmi szép káromkodást :D 17/L 2. voltam
2010. szept. 13. 17:13
7/13 anonim válasza:
Bocsi tényleg, mást ütött az ujjam a gépem, mint amire az agyam gondolt :D
2010. szept. 13. 17:14
8/13 anonim válasza:
rólam meg az egyik legjobb barátnőm anyja hitte,hogy leszbikus vagyok csak mert az akkori egyik barátnőmmel sokat voltam mivel eléggé rossz kedve volt akkoriban és segítettem neki.
de most meg nem értem a nőt,mert elengedte a csajt hozzám aludni.[nem hozzám jön hanem a barátjánál alszik én vagyok az alibi.elég érett lány,van esze és megtudja védeni magát ha kell.=)]
amúgy meg sz*rd le őket magasról:) te tudod,hogy nem igaz és kész.
13/L
2010. szept. 13. 17:23
9/13 anonim válasza:
le kell magasról sz-ni. Esetleg te meg terjeszd róla, azt, hogy hazafele úton nem bírta tovább és befosott! 20 L
2010. szept. 13. 18:25
10/13 anonim válasza:
1.,rájuk hagyod
2.,beszerzel egy fiút és elmondod neki a dolgot és a suli elé megy és kézenfogva eltávoztok mindenki szeme láttára
3., elkezdesz te is pletykálni
Mindegyiknek megvan a maga baja,válassz
1.,nehéz is idegesitő rájuk hagyni,de idővel megfogják unni
2., nem épp a legszebb dolog,de talán leszálnak rólad
3., ez számomra elég rossz ötlet,hisz okos enged szamár szenved vagy,hogy is van? (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!