Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek azzal, ha pletykál...

Mit kezdjek azzal, ha pletykálnak rólam az osztálytársaim? Lány/8. osztály

Figyelt kérdés
Talán egy hónapja mondta az egyik barátnőm az osztályból, amikor összefutottunk, hogy mit mondott neki egy másik lány, akivel én nem is szoktam beszélni... ő meg a barátnői állítólag láttak engem egy padon csókolózni egy másik lánnyal az utcán. Ami persze nem igaz... de még azt sem tudom, hogy ki volt, mi alapján találta ezt ki, és miért mondta/mondja másoknak... de elég kellemetlen, mert olyanoktól hallom vissza, akik nagyon nem kedvelnek engem, és az új témájuk az, hogy leszbikus vagyok. Mit csináljak velük, hogy befogják a szájukat, és elfelejtsék? Ha valahogy a szüleim, vagy tanár fülébe jut, bajban leszek, mert azt se tudom, hogy elhinnék-e, hogy nem így van... nem akarok magyarázkodni. Valami ötlet, hogy mit tehetnék velük?
2010. szept. 13. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk valakivel... de ez is problémaforrás, mert távol lakunk egymástól, csak két barátnőm találkozott vele eddig, és állandóan azt mondják rám, hogy hazudok a létezéséről, és senki nem áll ki mellettem, még ők se... nem fogok hazudozni vagy pletykálni, mert nem az én műfajom. Igazán nem is érdekel. Meg... gondolom csak azért találnak ki ilyeneket, mert a legtöbbjüknek se pasi se csaj nem jut, nemtől függetlenül :)
2010. szept. 13. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rd le őket, és ha az is lennél, én meg is érteném. Hisz a fiúk többsége ennyi idős korban, csak a p*ncin jár az esze, meg h milyen po*nós oldalakat bír nézni. Engem spec. azért hisznek annak mert fiús vagyok. Pedig nagy a mellem. Én is 8.-os vagyok... Én már az ilyeneket figyelmen kívül hagyom, és ha megtörtént volna akkorse az ő dolguk. Ők még lehet nem is csókolóztak se fiúval se lánnyal, ezért vannak fölakadva rajta.
2010. szept. 14. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
most már az internet ország után a pletyka jön? msn kimegy a divatból és a pletyka jön?
2010. szept. 14. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!