Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha pletykálnak rólam?

Mit tegyek ha pletykálnak rólam?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok és egy kisvárosban élek vidéken.Fél éve külföldön dolgozom, felszolgálok egy étteremben.Most olyan pletykakat hallok vissza hogy igazából prostiként dolgozom kinnt :/ Meg ugye jobban keresek mint itthon és sikerült pár régota vagyott dolgot megvennem és ezt is visszahallottam.Nagyon rosszul érzem magam ráadáaul anyum is már errol kerdezget :/mit tegyek ilyen helyzetben?
2013. márc. 8. 08:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is falun lakom, de nálam szerencsére csak baromságokat pletykálnak rólam. Pl. kitalálták hogy a kocsim nem az enyém. A kecském se az enyim hanem a szomszédé. Ne kérdezzétek a hátterét mert nekem is magas...
2013. márc. 8. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kecskét meg tudom magyarázzni. Szomszédomnak van 10 kecskéje. Én meg vettem kettőt. S mikor meglátták a kertemben a két kecskét kitalálták hogy a szomszédtól átszökött hozzám kettő. Hogy miért nem az az alapkiindulás hogy ha egy kertben van két kecske akkor az ezé akinek a kertjében van én magam se tudom. hogy miért kell variálni s hülyeségeket kitalálni, azt se tudom. De maga a logika végülis megvan. Valószinűleg unatkozó problémás emberekről van szó, akiknek egyszerübb más dolgával foglalkozzni mint a saját életüket rendbetenni. Annak van igaza aki azt mondja aki pletykálni akar rólad az ki is fog találni baromságot. Főleg ha elérsz valamit, amit ő nem. (Nem mintha olyan hatalmas nagy teljesitmény lenne a részemről, hogy két kecskével gazdagodtam...)
2013. márc. 8. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sose azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak rólad. Eddigi 22 életévem alatt egy dolgot tanultam: nem az a fontos, amit mások tesznek, hanem az, amit ÉN teszek. Engem is megpróbáltak kikészíteni egy párszor, próbáltak keresztbe tenni, az utamba állni - ilyenkor lefordultam egy mellékutcán, búcsút intettem azoknak, akikre nem volt szükségem, majd továbbhaladtam, és lehet, hogy kerülővel, de elértem oda, ahová akartam.

A pletykákkal meg nem kell foglalkozni. A gyűlölködők, rosszakarók találják ki rólad - de nem veszik észre, hogy ezzel neked segítenek, mert azzal, hogy beszélnek rólad, csak még több ember fogja megismerni a neved. Akiben van értelem, és érdeklődik irántad, úgyis utánajár a dolgoknak, hogy mi igaz és mi nem. Akik hisznek a pletykáknak - nos, azok lesznek a fentebb említett útonállók, akikre nincs szükséged. :) Én amúgy is kedvelem a gyűlölőimet, hisz ők azok, akik úgy gondolják, hogy jobb vagyok náluk.

A pletykákat amúgy is olyanok találják ki, akiknek nincs rendben az életük. Így próbálják elnyomni a saját problémáikat - hiszen ha kitalálnak valami egetrengető dolgot másról, a saját dolgaik kisebbnek fognak tűnni. Béna, tutyimutyi, sikertelen emberek ezek, köszönésre sem méltatom őket.

2013. márc. 9. 11:42
 14/15 anonim válasza:
Én is faluban lakom. Pont aktuális a téma mert ma hallottam h mások mit mondanak a hátam mögött. Meglepődtem és értelmetlenül álltam és csak gondolkoztam h ugyan ki lehet az aki ilyen dolgokat képes h kitaláljon. Hát eszem megállt komolyan mondom. Aztán arra jutottam hogy aki ilyet kitalál az csak azért van mert nincs jobb dolga. Vagy mert irigy. De aki a hátam mögött van ugye elég közel van ahhoz h kinyalja a s€gg€m. Azt tényleg nem tudod megtenni h eléjük állsz és héé nem prostikent melozok. Ezek az emberek még szánalom se méltóak. Amit tenni tudsz h nagy ívben kerülöd ezeket az embereket. Én már sokakat köszönésre sem méltatok. De az biztos h innen elfogok menni. Gyűlölöm a napot amikor idejöttünk.
2013. márc. 9. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ennél jobban "birom" azt amikor irigykednek arra ami nekem van miközben nekik több van...
2013. márc. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!