Mit tegyek ha pletykálnak rólam?
Sose azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak rólad. Eddigi 22 életévem alatt egy dolgot tanultam: nem az a fontos, amit mások tesznek, hanem az, amit ÉN teszek. Engem is megpróbáltak kikészíteni egy párszor, próbáltak keresztbe tenni, az utamba állni - ilyenkor lefordultam egy mellékutcán, búcsút intettem azoknak, akikre nem volt szükségem, majd továbbhaladtam, és lehet, hogy kerülővel, de elértem oda, ahová akartam.
A pletykákkal meg nem kell foglalkozni. A gyűlölködők, rosszakarók találják ki rólad - de nem veszik észre, hogy ezzel neked segítenek, mert azzal, hogy beszélnek rólad, csak még több ember fogja megismerni a neved. Akiben van értelem, és érdeklődik irántad, úgyis utánajár a dolgoknak, hogy mi igaz és mi nem. Akik hisznek a pletykáknak - nos, azok lesznek a fentebb említett útonállók, akikre nincs szükséged. :) Én amúgy is kedvelem a gyűlölőimet, hisz ők azok, akik úgy gondolják, hogy jobb vagyok náluk.
A pletykákat amúgy is olyanok találják ki, akiknek nincs rendben az életük. Így próbálják elnyomni a saját problémáikat - hiszen ha kitalálnak valami egetrengető dolgot másról, a saját dolgaik kisebbnek fognak tűnni. Béna, tutyimutyi, sikertelen emberek ezek, köszönésre sem méltatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!