Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindenkitől...

Miért van az hogy mindenkitől elkapok egy mondatot, amiből össze áll a kép, hogy mennyire pletykálnak rólam? vag ezt csak úgy érzem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csak mindent magadra veszel,ne legyél ilyen manipulatív és ne azzal törődj,hogy a szomszéd mari néni mit gondol rólad.én próbáltam már mindent úgy csinálni,hogy mindenkinek megfeleljek,és tudod mi lett a vége?egy idegroncs lettem,ekkor döntöttem úgy,hogy nem érdekel mit gondolnak mások,úgy élem az életem,ahogy nekem és a családomnak jó legyen,a többi meg le van ejtve.
2012. ápr. 7. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Rólam is pletykálnak minden félét szeretett falumban,Retardált falván.De én csak röhögök rajtuk.Hagy őket a francba.Kit érdekelnek?Én inkább azzal foglalkozok,hogy a nekem fontos emberek mit gondolnak rólam:)
2012. ápr. 7. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a dolog sokunkkal így van. Szerintem ne vedd komolyan.
2012. ápr. 7. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Paranoiás vagy. Ne hidd azt, hogy mindenki veled foglalkozik és körülötted forog a világ. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam gimibe, aki mindig azzal zaklatott mindenkit, hogy "tudom, hogy rólam beszéltél, ne is tagadd", közben senkit nem érdekelt mert egy szerencsétlen volt, nem volt róla mit beszélni... Később elmegyógyban kötött ki.
2012. ápr. 8. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak pletykáljanak! Ebből is látszik mennyire ráérnek!
2012. aug. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!