Butaságot pletykálnak rólunk! Mit tegyek?
Faluban élünk ahol nagy úr a pletyka. Félrehallott vagy félreértett információkból olyan hülyeségeket találnak ki, hogy megáll az ész. És beleszólnak az életünkbe is ezáltal, mert nagy baromságokat terjesztenek.
Az első pletykák között volt az, hogy a mostani férjem még udvarlásának idején elszöktetett otthonról és a szüleivel élek, amit onnan következtettek ki, hogy láttak menni hozzájuk autóval. Meglátogattam a szüleit errefel visszahallom, hogy elszöktem otthonról.
A legújabb pletyka az, hogy a férjem ver. Akkorát ütött az arcomra, hogy a szemem elkékült. Mikor meghallottam azt hittem szétdurranok. A pletyka onnan indult, hogy egy vénasszony hallotta sztorit, aminek a főszereplőjét úgy hívták ahogy a férjemet és mivel az első olyan nevű ember aki eszébe jutotta férjem volt, így teljes meggyőződéssel terjesztette, hogy ő ver engem. Sajnos én későn értesültem róla, mert az emberek "tapintatosak" akartak lenni ilyen helyzetben és az egész falu ezen csámszogott mire megtudtam én is. A negatív sztorit persze egyből igaznak ítélik, az nem számít hogy látott e karikát a szememnél valaki vagy sem.
Meg tudok őrülni az ilyen pletykáktól!!! Legalább lenne alapja, de ha összetévesztenek valakivel és úgy adják át a becsületünket sértik! Mit lehet tenni ilyenkor? Nagyon ki vagyok borulva! Muszáj figyelembe vegyem, mert közöttük élek nap mint nap.
Egy nagy frászt muszáj!
Gondold át őszintén: miben változik bármi attól, hogy ilyeneket beszélnek? Kirúgnak a munkahelyedről? Összedől a házatok? Nem fog szeretni a férjed?
Te döntöd el, hogy felveszed-e a kesztyűt. De ne magyarázd be magadnak, hogy muszáj. Ez egyedül a te döntésed.
Pont ezek miatt, pletykálkodás, hazugságok, a másik kibeszélése stb. GYŰLÖLÖK FALUN ÉLNI!!!
Én megróbálok nem foglalkozni vele. Jókat röhögök, de bevallom, forr a vérem, és sokszor jön, hogy lemészároljam az egész népet, de megpróbálom a lehető legtöbbször félvállról venni. Vagy ha már nem bírom visszaszólok, de csak igazakat mondok!
Rólam olyan pletykák voltak, h minek tartok meg 20 évesen gyereket, hisz már rengeteg abortuszom volt, meg a gyerekem apja egy egyetemi tanár(200 km-re vagyok egyetemen...), meg ilyen szörnyűségeket terjesztenek, mikor meg kérdőre vonom az illetőt, csak hebeg-habog... Szar az egész faludsi élet, GYŰLÖLÖM!!!!!!!
Ha van rá keret költözz el... városon is lehet venni kertes házat... Én ha tehetném azonnal elmennék innen!
Gondolj arra,hogy van egy fan clubbod!:D
Egyébként: Ne azt nézd hogy mit beszélnek rólad hanem azt hogy kik beszélik! Szóval teljesen feleslegesen görcsölsz,a kutyát nem érdekli,hogy mit mondanak,egyébként is,nem másoknak kell megfelelni,szóval éld az életed,majd megunják...
Sajnos ezt nem lehet elkerülni, én mostanában még direkt rá is bólintok a dolgokra aztán higgyenek amit akarnak!
Volt olyan mikor azzal jöttek, hogy éjjelente kiszökök otthonról az egyik szomszédhoz..és ennek csak annyi volt az alapja, hogy kb. ugyanolyan hosszú hajú csaja volt annak a szomszédnak mint én. elképesztő mi minden hülyeséget terjesztenek! alig várom, hogy elköltözzek innen.
Ha ilyeneket hallasz, akkor inkább tegyél még rá egy lapáttal.
Egyébként nem értem, miért lenne annyira tragédia, ha a férjed szüleinél éltetek volna egy ideig - ez ma a legtermészetesebb dolog, és senkinek sincs köze ehhez.
De ha erre azt valaszolod, hogy persze, hogy ott éltetek, söt még 5 násik pár is, akkor akkor kicsit meglepödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!