Butaságot pletykálnak rólunk! Mit tegyek?
Faluban élünk ahol nagy úr a pletyka. Félrehallott vagy félreértett információkból olyan hülyeségeket találnak ki, hogy megáll az ész. És beleszólnak az életünkbe is ezáltal, mert nagy baromságokat terjesztenek.
Az első pletykák között volt az, hogy a mostani férjem még udvarlásának idején elszöktetett otthonról és a szüleivel élek, amit onnan következtettek ki, hogy láttak menni hozzájuk autóval. Meglátogattam a szüleit errefel visszahallom, hogy elszöktem otthonról.
A legújabb pletyka az, hogy a férjem ver. Akkorát ütött az arcomra, hogy a szemem elkékült. Mikor meghallottam azt hittem szétdurranok. A pletyka onnan indult, hogy egy vénasszony hallotta sztorit, aminek a főszereplőjét úgy hívták ahogy a férjemet és mivel az első olyan nevű ember aki eszébe jutotta férjem volt, így teljes meggyőződéssel terjesztette, hogy ő ver engem. Sajnos én későn értesültem róla, mert az emberek "tapintatosak" akartak lenni ilyen helyzetben és az egész falu ezen csámszogott mire megtudtam én is. A negatív sztorit persze egyből igaznak ítélik, az nem számít hogy látott e karikát a szememnél valaki vagy sem.
Meg tudok őrülni az ilyen pletykáktól!!! Legalább lenne alapja, de ha összetévesztenek valakivel és úgy adják át a becsületünket sértik! Mit lehet tenni ilyenkor? Nagyon ki vagyok borulva! Muszáj figyelembe vegyem, mert közöttük élek nap mint nap.
Ez tényleg borzalmas lehet, én szerencsére sosem éltem falun, azt hiszem én is így kiakadnék, és szegény férjed, lehet neki kellene ezt egy két pofonnal elintézni, ha már ilyen kőkörszakiak a viszonyok akkor valami kőkörszaki módszert kell választani.
Mondjuk a dolog másik fele az, hogy egy nagyvárosban legtöbbször a kutya se figyel oda, hogy mit csinálsz akkor se ha valami baj van, de ez a falu sem lehet valami jó, ha csak pletykálkodnak ahelyett, hogy segíteni próbálnak.
Ezeken a dolgokon nevetni kell...
1. vagy komolyan veszed, tiszta ideg leszel, zaklatott, mérges, stb....
2. minden egyes "sztorin" nevetsz és ha valaki kérdezi nevetve azt mondod, hogy nem igaz.
Akik ismernek és szeretnek, azok sosem hinnének el ilyeneket rólad/rólatok. A többiek véleménye pedig nem számít. Ezeknek a dolgoknak semmiféle komolyabb következménye nem lesz! Csak buta szavak, amik elszállnak, ha hagyod !
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:16
"lehet ferjednek kellene ezt egy két pofonnal elintézni, ha már ilyen kőkörszakiak a viszonyok akkor valami kőkörszaki módszert kell választani."
Ez nem kokorszaki modszer, hanem nagy bunkosag, parastsag.
Odaallnal pofozkodni oregasszonyokat? Te sem vagy normalis.
Szia!
Tudom, hogy idegesítő! Ezt barátnőmmel is eljátszották sokszor! Férjezett Ő is van egy kislányuk a házasságból!
Most már Ő kezd pletykákat terjeszteni! :D (Pultos a kocsmában így könnyen megy!)
Múltkor kitalálta a hü.lye,
hogy terhes valakitől aki nem a férje, ezt elmondta a férjének a srác azt mondta, hogy felneveli Ő a férfi helyett!
Ezen csámcsogott a falu!
Utána jött azzal hogy a férjének megengedte, hogy csináljon valakinek egy gyereket ha már Ő is másnak szül :D
Ő már ennyire besokallt a faluban élő lepcses p.fájú vénasszonyoktól! :D két nyugdíj között mást se tudnak csinálni, minthogy pletykáljanak egymás közt! Tiszta elmebeteg némelyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!