Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Butaságot pletykálnak rólunk!...

Butaságot pletykálnak rólunk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Faluban élünk ahol nagy úr a pletyka. Félrehallott vagy félreértett információkból olyan hülyeségeket találnak ki, hogy megáll az ész. És beleszólnak az életünkbe is ezáltal, mert nagy baromságokat terjesztenek.

Az első pletykák között volt az, hogy a mostani férjem még udvarlásának idején elszöktetett otthonról és a szüleivel élek, amit onnan következtettek ki, hogy láttak menni hozzájuk autóval. Meglátogattam a szüleit errefel visszahallom, hogy elszöktem otthonról.

A legújabb pletyka az, hogy a férjem ver. Akkorát ütött az arcomra, hogy a szemem elkékült. Mikor meghallottam azt hittem szétdurranok. A pletyka onnan indult, hogy egy vénasszony hallotta sztorit, aminek a főszereplőjét úgy hívták ahogy a férjemet és mivel az első olyan nevű ember aki eszébe jutotta férjem volt, így teljes meggyőződéssel terjesztette, hogy ő ver engem. Sajnos én későn értesültem róla, mert az emberek "tapintatosak" akartak lenni ilyen helyzetben és az egész falu ezen csámszogott mire megtudtam én is. A negatív sztorit persze egyből igaznak ítélik, az nem számít hogy látott e karikát a szememnél valaki vagy sem.

Meg tudok őrülni az ilyen pletykáktól!!! Legalább lenne alapja, de ha összetévesztenek valakivel és úgy adják át a becsületünket sértik! Mit lehet tenni ilyenkor? Nagyon ki vagyok borulva! Muszáj figyelembe vegyem, mert közöttük élek nap mint nap.

2011. júl. 24. 10:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Apám hosszú évekig egy kisváros polgármestere volt, így eléggé szem előtt voltunk.

Egyik kedvenc sztorim: hajnalban indultunk volna nyaralni, kb hajnali 3-kor apámnak eszébe jutott, hogy egy iratot az irodában hagyott, még beszalad érte. Kocsiba ült, bement, 10 perc múlva otthon is volt az említett papírral, majd indultunk.

Később hallottam, hogy csalja anyámat a titkárnőjével és éjjel randiznak a hivatalban (???).

A mai napig nem értem, hogy hajnali háromkor ki a bánat állt őrt a hivatal előtt, hogy ilyen jól értesült lett?

2011. júl. 26. 15:07
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
Én poénosra venném a figurát, és elkezdenék pletykákat terjeszteni az öregassznyok között, mégpedig mindig a másikról. Tök vicces lenne.
2011. júl. 26. 15:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Laktam már faluban is városban is egyik se jobb szerintem csak nem ismer mindenki mindenkit.

Amúgy szerintem ne foglalkozz ezzel! Én pl egy ideje nem voltam a faluban otthon (pontosabban voltam csak nem láttak) múltkor elmentem Apukámmal az ABC-be, másnap már terjedt, hogy Apának fiatal nője van... :D

2011. júl. 26. 16:27
 24/25 anonim ***** válasza:

pletykás vénasszonyok -.-'

felvenni a kesztyűt úgysem érdemes, mert az értelemnek itt szikrája sincsen... így meg szélmalomharc az egész.

Szóval, ha hallod az új storyt ,akkor röhögsz egy hatalmasat, mintha Benni Hill-t néznél és ott hagyod magyarázat nélkül.

:S

2011. júl. 26. 17:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem kerdezo, hogy kar ezekkel a pletykas emberekkel felvenni a kesztyut, hisz nem 1 ember ilyen, hanem nagyon sokan. Ha nem o, majd mas pletykal. Mindenkirol pletykalnak, mert ilyen hulyek. Nehogy azt hidd, hogy csak titeket peceztek ki, ez nem szemelyeskedes, hanem igy mukodik, mindenkivel ilyenek. Annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol veluk. Kit erdekelnek?! Nem is igaz, amit mondanak.
2011. júl. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!