Hogy tehetném jóvá? Még kisgyrekként elkövettem egy oltári butaságot
A történet elég régi.A faluban meghalt egy számomra idegen kislány apukája,a lányt és a családot is nagyon sajnáltam,pedig nem ismertem őket.Mindenkéépen fel akartam venni valük a kapcsolatot,de nem tudtam,hogyan,Gyerek ésszel az jutott eszembe,hogy írok a lány anyukájának egy levelet,amelyben csúnya dolgokat állítok róla.Ez inkább olyan zaklató jellegű levél volt.A nő odajött hozzám,és megkérdezte,hogy én írtam -e ezt a csúnya levelet,én megijedtem,és letagadtam.
Ezek után magamba zárkóztam évekig.Most nincs olyan nap,hogy ne gondolnék erre a nagy butaságomra,szégyellem magam nagyon.
Ez azért annyira nem súlyos dolog főleg gyerekfejjel. Bár fogalmam sincs ezt hogy találtad ki.
Az ember gyerekként ezer meg egy hülyeséget csinál, egyszerűen kérj bocsánatot, ami történt megtörtént és mint mondtam GYEREK voltál, nem pedig felnőtt.
Hagyd a fenébe.
Senki sem emlékszik a leveledre.
Még gyerek voltál, felejtsd el.
Felejtsd el, valószínűleg már a levél címzettje is elfelejtette a történteket...
Tanultál az esetből, már ez is valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!