Miért van ez? Férjemnek 80%-ban keményedik meg mindent elkövettem a 100%-ig de nem megy belevagyok betegedve az életembe, hogy már igy kell leélnem az életem 50-évesen?
ezt hogy mérted le? o.O
használjatok potencianövelőt vagy mittomén
Központozással jobban érhető: "A férjemnek 80%-ban keményedik meg. Mindent elkövettem a 100%-ig (-ért - a szerk.), de nem megy. Bele vagyok betegedve az életembe, már így kell leélnem az életem 50 évesen?"
Pont, pont vesszőcske...
Ami a vesszőcskét illeti, 50 éves kor körül sajnos már előfordul. Urológussal meg kellene nézetni, mert simán lehet egy nem kezelt prosztatagyulladás eredménye. Lehet, hogy ha azt kikezelik, akkor magától rendbejön.
De 50 évesen már nem olyan az érrendszer, mint fiatalabb korban - a keringés pedig nem árt egy rendes merevedéshez.
Orvos, orvos, orvos.
HA Te 50 vagy akkor a férjed is ennyi lehet.
Tudhatnád hogy a férfiaknál ez előfordul.
A férfiaknál is van változó kor.vannak nők akik a változó kor körül nem kívánják a szexet
irány az urológus!
ez még nem dráma, lehet prosztata problémától, érszűkülettől, és még sok minden mástól.
ezek többnyire jól kezelhetők!
Hajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!