Ha úgy nő majd a duplájára a mell, hogy közben meg is keményedik elég érezhetően, az lehet attól, hogy csak simán nő, vagy terhességre gyanakodhatunk?
Gyanakodok, mert úgy fáj mint még tán soha, főleg a bimbóm, és meg van keményedve a mellem, először csak az alja volt kemény, de már az egész. És ez cirka 3nap alatt lett ilyen.
Tesztekbe nem bízok, majd az esedékes mensi idején elmegyek egy hüvelyi ultrahangra.
tesztelj baby és kiderül! én vasárnap tesztelek :)
ha ennyire fájnak akkor lehetséges hogy baba van a dologban.
Szia. Nekem az előző terhességemnél volt a peteérés után borzasztóan erős fájdalom a melleimben, főleg a balban. Alig tudtam hozzájuk érni. Nem gondoltam, hogy lehet valami, de rá egy hétre halvány pozit teszteltem. Szóval, nálam ez elég korán jelentkezett.
A tesztek megbízhatóak. Várd meg a nemvárt napját, és tesztelj, ha nem jött meg.
Azért nem bízok a tesztbe, mert rá van írva hogy sok folyadékbeviteltől felhígul a vizelet, és akkor negatív lesz minden hogy a teszt. És mivel én nap 6-8liter vizet iszok, így biztosra veszem hogy nem mutatná ki nekem, főleg nem így az elején. Ezért majd elmegyek egy ultrahangra.
Köszönöm az eddigi válaszokat, bárkinek van bármi infója szívesen olvasom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!