Elkövettem egy elég durva dolgot, hogyan tehetem jóvá holnap?
Rámtört egy falásroham féle, és pár perc alatt kb. 500-600 kcalnyi bonbont tömtem magamba! Ráadásul most! :(
Nem is értem, soha nem volt még ilyen, és rendesen vacsoráztam is, pulykamellet egy tányér zöldségkörettel.
Holnap vonjam le a kalóriabevitelemből?
Egészségedre. :)
Ha eddig jól csináltad, folytasd simán a diétát, nem lesz gond.
Az a baj h sok embernek, így úgy tűnik neked is kívánja a szervezeted a szénhidrátot kaja után. Szerintem legközelebb egyél egy kis szelet- kicsit!!!- kenyeret a hús mellé.
Ezt meg könyveld el veszteségnek, nem hinném h e miatt holnap koplalnod kéne.
Semmit nem kell kompenzálni, belefér, nem rontottál el semmit.
Viszont ez jelzés a szervezetedtől, hogy valamit nem jól csinálsz. Normális esetben nem fordul elő falásroham. Biztos elegendő kcalt és szénhidrátot eszel?
Köszönöm a megnyugtatást. Bár lefeküdtem volna idejében aludni, akkor nem lett volna ez most. De már mindegy. :(
Többet ilyen nem lesz, mert nem tartok itthon édességeket, ezt is csak a szülinapomra kaptam...pechemre.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!