Ha 5 kgot szeretnék fogyni, azt mennyi idő alatt tehetem meg és hogyan?
Figyelt kérdés
55kg ról 50 re. 157 cm2011. jan. 7. 20:15
1/8 anonim válasza:
Ez megteheted egy het alatt, de meg 2het alatt is es meg egy honap alatt is!En az utobbit ajanlom, a lassu fogyas sokkal hatekonyabb!De itt nem is fogyokurara van szukseged, csupan eletmod valtoztatasra!Pl hagyd el a kenyeret, vagy ne fogyassz egyaltalan mestersegesen eloallitott cukrot, vagy csak sovany husokat egyel! Fogyassz sok folyadekot, minimum 2litret naponta! Amugy en is kuzkodok ilyen problemakkal, de az a bajom h nekem meg van egy utolso 3kilo a hasamon, mashol sehol nincs es edzek mindennap egy orat de egy honap alatt semmi valtozas, de nem adom fel, hisz akkor jelentene akudarcot!Mondjuk engem ezert fizetnek!igy konnyebb es nagyobb az ambiciom!De te pl megajandekozhatod magad ha sikered lesz:Dez is kesztet valamennyire.szerintem!
2/8 anonim válasza:
Előző, miért fizetenek téged? :/ Hogy fogysz?... :S
3/8 A kérdező kommentje:
erre én is kíváncsi kennék .. :)
2011. jan. 8. 16:08
4/8 anonim válasza:
hogy minel jobban nezzek ki!legyek minel sexxib!ezt fizetik!:)
5/8 A kérdező kommentje:
és mihez kell sexynek lenned?
2011. jan. 9. 15:12
7/8 A kérdező kommentje:
még most sem értem de m1 .. :D
2011. jan. 9. 19:49
8/8 anonim válasza:
Elofordul, de ennel tobbet nem mondhatok:) A lenyeg ha elhizok akkor a karrieremnek lottek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!