Miért nem szállnak le rólam? Keressek nekik munkát.
szóval kint éltem, ők is - ismerősök. én tudok egész jól x nyelven ami oda kell. én állandóan keresgetem a lehetőségeket dolgozni, munkaügyi, stb, mindent felkeresek kint, ahogy nekik is, minden segítséget megadtam, de nyelv nélkül sehova nem akarják őket felvenni, ami valahol érthető is (egy konyhafőnök válasza pl: "hogy vegyem fel kisegítőnek, ha meg sem érti mit mondok, mit kell csinálni?!"
erre nézegettem nekik magyar oldalakon magyar közvetítőket, stb akik berakják akár nyelvtudás nélkül is az embert dolgozni, kiírtam nekik vagy 50 lehetőséget, teloszámmal, stb - erre azt átpasszolták valami rokonuknak, hogy ő jelentkezzen a nevükben, mert ő is tud a nyelven (kérdem én, ha magyar közvetítőket, magyar számmal írtam ki, miért nem ők intézik nem tudom, de nem is ez itt most a kérdés)
a lényeg, mindezek után pánikszerűen felhívnak, hogy a környékünkön (külföld) keressek azonnal nekik melot, mert megszűnt az is, ami volt. de könyörgöm, nyelv nélkül nem tudom őket betenni sehova!! meg amúgy is mondtam, én is abból állok, megkeresek cégeket és leadok önéletrajzot a recepción. de ők ezt sem teszik meg. mert nincs kint önéletrajzuk sem. múltkor is én írtam nekik - kézzel - mert nincs kint gépünk, semmi - hát mit ne mondjak erről is, kérdeztem otthon miért nem csináltattak kintre, hát ugye eszükben sem volt.
szóval én tényleg minden pillanatban ott voltam velük a munkaügyinél, egyéb cégeknél, meg amikor telefonálni kellett újsághirdetésekből és én ott tartok, van nekem elég bajom nélkülük is.
de azt nem tehetem meg, hogy elküldöm őket a ...-ba, mert mégiscsak ismerősök, baráti a kapcsolat, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!