Van esélyem szobát találni? Már mindent megpróbáltam, hol keressek még?
Kollégiumban el lehet intézni fellebbezést, illetve kérvényezni lehet bizonyos okokra hivatkozva az előnyben részesítést a várólistán is. Három éve koleszban élek, szóval ha elsőre feladod, szimplán hülye vagy, már ne is haragudj.
Ha tudod, hogy nincs pénzed albérletre pesten, két lehetőséged lett volna: koleszban addig verni az ajtót, amíg be nem engednek, vagy vidékre menni, ahol valóban ki lehet hozni ennyiből egy fél szobát albérletben.
Te egyikkel sem éltél, vagyis hülyeséget csináltál.
Igen, én talán nem bírom felfogni, mert hülye vagyok, te viszont nem gondolkodtál előre, és nem teljesítettél úgy, hogy felvegyenek. A várólista meg olyan, hogy a nyakukra kell járni, különben esélyed sincs bekerülni.
A helyek úgy alakulnak, hogy vannak, akik be sem költöznek, vagy feladják pár nap/hét után, mert nem bírják a kolit, de ezek többsége még be van jelentve legalább az első hónapra - mivel ugye a szabályzatban ott van, hha adott hó x napjáig nem jelzed a kiköltözést, akkor a következőt is be kell fizetni, ami azt jelenti, hogy a helyet a következő hónapban is fenntartják az illetőnek, és csak utána lehetséges bárki mást beköltöztetni. Az üres helyeket általában félévkor, vagy második félévben szokták feltölteni.
Ha pedig ismerősödnél, akinél most vagy, beszállsz a költségekbe, az egyáltalán nem számít élősködésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!