Van esélyem szobát találni? Már mindent megpróbáltam, hol keressek még?
Figyelt kérdés
Pesten fogok tanulni, egész nyáron kerestem lakhatási lehetőséget. Kollégiumba nem vettek fel, de nem is szívsen mentem volna oda. Viszont mindjárt itt a suli, és még nem tudom, hol fogok lakni. Átmenetileg az egyik ismerősömnél vagyok, de ez így nem mehet egész tanévben, pofátlanság lenne a nyakán élősködni. Lett volna egy pár kiadó szoba, albérlet, de sajnos csak maximum havi 20-25 ezer forintom lenne lakhatásra, mert elég szegények vagyunk, és még a legolcsóbb lyuk is, amit eddig ki akartak nekem adni 40 ezer forint lett volna rezsivel együtt. Nekem bármilyen icipici szoba megfelel, amiben van egy ágy és egy asztal, és tudom használni a neptunt, ennyi igényem lenne. Ismerősöket végigkérdeztem, nem tudnak-e valamit, de semmi. Rengeteg hirdetést végignéztem, tettem fel én is olyat, hogy lakhatásért cserébe végzek házimunkát vagy bármit, de senki se jelentkezett rá. Hol próbálkozzak még?2012. szept. 6. 23:30
11/14 anonim válasza:
Később majd az utolsó két félévi teljesítmény számít, gólyáknál viszont a hozott pont + szoc. helyzet. Az előbbi ezek szerint nem volt elég, ezt teljesíthetted volna jobban.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi ez a hozott pont és hogy kellett volna jobban teljesíteni. Tesóimtól kellett iskolalátogatási, szüleimtől jövedelemigazolás, adóigazolás, személyim, lakcímkártyám, iskolától való távolság igazolása vonatjeggyel. Ennyi. De mindegy, mert már rábeszéltem az ismerősömet, hogy hadd fizessek már neki pár számlát minden hónapban, amíg ott lakom.
2012. szept. 9. 12:50
13/14 anonim válasza:
Hozott pont, amivel elvileg felvettek egyetemre, ha elsőéves vagy, ha nem, akkor az elmúlt két féléved átlaga alapján számolják. Jól teszed, hogy beszállsz a költségekbe, hiszen így mindenki jól jár, ez az állapot pedig fenntartható, amíg nem töltik fel a helyeket akoleszban.
14/14 A kérdező kommentje:
Ja, hát nekem azt nem kérték. Vagy azt megkapják a sulimtól, vagy hogy megy? Nekem abból 470 valamennyi volt, ennyire sok kell, hogy még ez sem elég?
2012. szept. 9. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!