Mi a véleményed rólam? Elítélnél? 16/L
Figyelt kérdés
Nos, kiskoromban már sokat hallottam a törökökről és nagyon féltem tőlük. Aztán kamasz korom elején megismerkedtem az interneten egy muszlim török fiúval. Az elején be kell valjam eléggé lenéztem őt.Folyton irogatott és török zenéket mutatott..Két éve tartjuk a kapcsolatot.Megszerettem... Míg a többi lány arról ábrándozik, hogy jaj most rám nézett v. Köszönt addig nekem csak Ő jár az eszembe... Mikor az utcán sétálok mindig oda képzelem magam mellé. Az egyetlen célom az, hogy találkozzunk és boldogak legyünk. Török szeretnék lenni. Tudom ez nem normális dolog de már két éve szenvedek..2014. jan. 2. 00:09
11/13 Kini :)) válasza:
Miért ítélnének el az emberek? :) Attól, hogy más nemzetiségű fiú tetszik? Hát, remélem, hogy ezért senkinek nem fordul meg a fejében, hogy elítéljen :) Én is bírom a más nemzetiségűeket, ezzel semmi baj nincsen :)
Szerintem, ha két éve már netről ismered, akkor nyugodtan találkozhattok valamikor. csak azért vigyázz :) Más kultúra, más vallás :)
15/L
12/13 anonim válasza:
De aranyos!!!!!!
Beleszerettél egy török srácba...:-) :-) :-)
Ez olyan cuki!!;)
13/13 anonim válasza:
Nem szabad,hogy elítéljenek ezért! Elmesélem neked, hogy én is egy török srácba vagyok szerelmes, aki történetesen a pasim. Ebben nincs semmi kivetni való. Nagyon szeretjük egymást, jobbat nem is kivánhatnék tőle. Teljesen oda vagyok érte, mindig ő jár a fejemben. Viszont az elején én is sokat szenvedtem mert nem nagyon fogadták el a szerelmünket és nem is hittek benne hogy létezik ilyen, meg jöttek a h*lye ötletökkel (elad,megver). Soha nem vert még meg és nem is fog, mert szeret és tisztel. Viszont álitható, hogy nagyon féltékeny típus. Ha érdekel írj! Szívesen segítek és tanácsot is adok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!