Pontosan miben hazudnak Jehova tanúi szerintetek?
Aha,tehát ha anyák napjára egy szál virágot és egy fényképet ,ami papírva van ragasztva és saját kezüleg ,ad egy kislány,akkor azt majd a képébe vágja Isten?Ennyire hülye ne legyél.
Egyébként az igazi képmutatás az,hogy ünnepeken ajándék nincs,de egyébként meg simán el lehet fogadni mindent.
Ez azért van, mert a hülye média miatt már teljesen más a karácsony, mint régebben, a sok ember meg azt látja, hogy vásároljunk, takarítsunk stb. mert különben nem is tudom, mi lesz. Képzeld, mi a családommal ünnepeljük a karácsonyt, sose csinálunk ilyen felhajtást, nem kezdjük november közepén az alándékkatalógusokat nézegetni meg ilyesmi, SZERETETBŐL ajándékozunk egymásnak, nem drága holmikat, mert nem futja rá, de nem az értéke a lényeg, hanem hogy hogyan adjuk. És nem hiszem el, hogy Isten elítélne amiatt, mert megajándékozok valakit karácsonykor vagy a szülinapján azért, mert szeretem az illetőt.
A karácsony amúgy nem a szeretet ünnepe, de mindegy.
Hm ,lehet,hogy gyári hibás vagyok,de sosem éreztem,hogy pl ki van kényszerítve belőlem az anyák napi ajándékkészítés,mindig örömmel készítettem.
Ne legyél demagóg,biztos le van írva a Bibliába,hogy nem szabad,nem azért van Anyák napja,mert egy napon szeretjük az édesanyákat-egyébként érdekes ezt vallástól függetlenül,nem zetközi nap.
Egyébként hogy netezel,amikor nincs bent a Bibliában,hogy szabad használni.Sőt autózni,kerékpározni,bankautomatát használni is miért teszed,hisz nem írta le a Biblia?
Hogy állunk a Szentháromsággal, az Oltáriszentséggel? Az ünnepek közül pedig felhoznám a kánai menyegzőt, amin Jázus is ott volt és ott tette első NYILVÁNOS csodáját.
Volt valamelyik apostolnak egy jó mondása: HA rómában vagy, viselkedj úgy, mint egy római.... Én tanár vagyok és látom azokat a zokogó alsósokat (minden osztályban van 1-2), akiket nem engednek verset mondani Jézus tiszteletére, fellépni az iskolai rendezvényeken egy-egy "pogány" ünnepen. És amikor azt mondja nekem a J.T. anyuka, hogy az adventi koszorú a falloszt szimbolizálja, hát bocsássa meg a világ..... de engem megbotránkoztat. És aki mást megbotránkoztat, az jobban tenné, ha követ kötne a nyakába és.... ezt Jézus mondta. Tehát, ha annyira nem vagytok rugalmasok, hogy bizonyos téren úgy viselkedjetek, mint a többségi társadalom, akkor miért nem nyittok iskolákat??????? Egyilyen gyerek lett nálunk felsős korára annyira agresszív, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott az osztálytársának ... ráadásul kislány.....állítása szerint sehogy sem tudta elfogadni, hogy ő más, mint a többiek, pedig a vallása miatt sosem közösítették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!