Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki mesélne Nekem a Hit...

Valaki mesélne Nekem a Hit gyülekezetéről?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
59%

A "csupa nagybetűs" vagyok.

Kedves 2009.12.09. 16:39-es azért írtam csupa nayg betűvel, mert szerettem volna nagyobb hangsúlyt adni a szavaimnak. Elnézést, ha bántotta a füledet...

Kedves 2009.12.13. 15:48-as olyan szépen felépítetted a mondanivalódat, hogy ezzel nem lehet vitába szállni, mert felesleges és csak gyűlölködsz...

Kedves 2009.12.27. 21:55-ös szégyellném magam, ha ennyit áskálódnék...

Bocs, ha megbántottam valakit, de azért,mert hívők vagyunk hülyék nem!!!

2010. jan. 4. 21:59
 52/68 anonim ***** válasza:
44%

Utolsónak: bizony, nagyon sok kárt okoznak a téves információk és, ha valakik csak azt hallják meg, amit akarnak.

Számomra nyilvánvaló, hogy a kérdést kiíró hölgy segítséget két és rá is szorul. A segítés alternatívái helyett a gyűlölet fokozását kínálni neki igen-igen káros.

2010. jan. 5. 13:58
 53/68 anonim ***** válasza:
0%

Az itt található írásokat mindenki olvassa el:

[link]

2010. jan. 5. 18:45
 54/68 anonim ***** válasza:

Utolsónak: nem unod még ? Az általad idecitált anyag tele van félremagyarázással és gyűlölködéssel.

A kérdés feltevőjének segítség kell, nem még több harag és gyűlölet !

2010. jan. 5. 20:57
 55/68 anonim ***** válasza:
50%

Nem olvastam végig a válaszokat, csak az első párat, szóval lehet hogy már valaki írta előttem ezt...

Én nem akarok rágalmazni senkit, de azért úgy kíváncsi lennék, tudja-e a Nagytöbbség hogy mi megy a háttérben...öhm biztos forrásokból.

Régen nagyon becsülendő és áldott volt a munkájuk, de amilyen irányba már jópár évvel ezelőtt elindultak, abszolút nem tartanám bibliainak sem dícséretesnek...most hadd ne részletezzem.

Kb röviden ennyi.

2010. jan. 18. 16:20
 56/68 anonim ***** válasza:
48%
Rágalmazni és általánosítani nem szép dolog. Nna, meg ezek a biztos források... Én is oda járok és mégsem vettem észre semmi sumákságot, pedig figyelek. DE ha mégis van ilyen ember, az lesz az első, hogy elbeszélgetnek vele, hogy ez nem helyes és vagy megtér belőle, vagy nem kell oda járni és rombolni a Hit Gyüli hírnevét. Ha van ilyen ember, akkor mi nem vállalunk vele közösséget!
2010. jan. 18. 18:00
 57/68 anonim ***** válasza:
70%

Számomra nagyon érdekes, hogy miket meséltek a Hit Gyülekezetéről. Több, mint 10 éve járok oda és csak ámulok, hogy Ti miket tudtok róla.

Olyasmit, hogy az ember hagyja el a családját soha nem hallottam, sőt inkább a család iránti felelősségről beszélnek sokat.

A házasság előtti és házasságon kívüli szexuális életet nem a gyülekezet, hanem a Biblia tiltja, tehát ezt az összes keresztény egyháznak tiltania kellene.

Még egy lényeges dolog: aki megtér a Hit Gyülekezetében, az nem a gyülekezetbe tér meg, hanem Jézus nevére.

2010. jan. 18. 22:40
 58/68 anonim ***** válasza:
27%

Én egy magyar muszlim vagyok, és direkt kíváncsiságból elmentem, hogy lássam mi folyik ott!

Először elmentem, még anno a ferenciek terétől nem messze egy gyűlésükre!

Megtartották a beszédüket, aztán kérdéseket lehetett feltenni! Jelentkeztem, és kérdeztem egy csomó olyat amire nem tudtak válaszolni! Aztán felszólították az embereket, hogy térjenek meg! Felálltak egy csomóan, és mentek megtérni! Én is előre mentem, mert szóltak, hogy menjek, de eszem ágában sem volt megtérni!!! Ahogy egyre mentem az asztalok között előre a két fickóhoz, kezdtem érezni, hogy itt valami gonoszság van a levegőbe. A többiek felmentek a színpadra, és elkezdtek remegni meg dülöngélni, egyik a másik után. Az utolsó ember az előadás alatt mellettem ült, és láttam rajta, hogy bizonytalan! Igyekeztem meggyőzni, hogy itt nincs valami nagyon rendben. Én leültem az első asztalhoz, és néztem ahogy ő kerül sorra! Ő volt az utolsó. Már nagyon fusztrálva éreztem magam. Ekkor elkezdtem halkan olvasni a Koránból egy részt. Azt a részt amiről úgy tanítja a Próféta, HOGY OLVASSÁTOK, HA ÚGY ÉRZITEK A SÁTÁN A KÖZELBEN VAN! (113, és 114-es szúra) A szakállas szektás meg egyre csak nyomta a hablatyot fent, és lökdöste a srácot a homlokánál fogva! De hiába! Nem akart eldőlni! Egyre csak lökdöste, lökdöste, de semmi! Aztán feladta! Jól van, mondta! Megtértél! Azt leküldte! Rájöttek, hogy valami nincs rendben velem! Először a kérdések, aztán nem akarok megtérni. Odajöttek, és leültek körém! Ahogy ránéztem az arcukra, megrémültem! Látszott rajtuk a fanatizmus! Az egyiknek olyan üres tekintete volt, hogy a mai napig nem felejtem el. Még most is látom a vidám vasárnap-ban! Elkezdtek győzködni, hogy térjek meg, de ellenálltam. Mondtam nekik, hogy beszélgessünk a hitről, de semmi haszna nem volt. Abszolút nem hajlamosak semmi féle értelmes beszélgetésre! Akár hányszor mondtam vannak kérdéseim mindig az volt a válaszuk, térj meg, térj meg...

Ellenálltam! A végén mikor már senki nem volt a terembe elkezdtek fenyegetni, és azt éreztették velem, hogy addig nem mehetek el amíg nem térek meg! A végén azt mondták, hogy: - Ha most innen kimész lehet, hogy meghalsz!

Fölálltam, és kimentem! Minden rossz érzésem megszűnt!

Ezek után, egy szép vasárnapi napon meglátogattam a hit parkot is! Az volt a célom, hogy magát Németh S. is megnézzem!

Na az nagyon kemény volt! A beszéd után az jött ami már nem megy az ATV-én! Sátánista vonaglás, remegés, sírás...stb! Nem ajánlom senkinek! Láttam furcsa embereket akik érthetetlen nyelveken zsolozmáztak, úgy hogy az egyik kezük az öltönyük alatt tartották! Később kiderült, hogy ezt úgy magyarázzák, hogy „nyelveken szólás”! Na az minden volt csak az nem! Tuti valami sátánista szöveget nyomtak!

Na ezért utálja a Németh S. az iszlámot! Mert tudja, hogy csak az Isten igaz igéje a Korán ami meggyógyíthatja a sátánizált embereket, és vissza tartja a sátánokat!

Mikor én muszlim lettem semmi ilyen nem volt! Kérdezték: hiszel az egy Istenben, és az ő prófétáiba? Mondtam igen! Azt mondták: Akkor muszlim vagy!

Minek össze esni meg vonaglani???

2010. máj. 13. 21:24
 59/68 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló is csak bemásolgatja a hazugsággal teli irományait.

Érdekes, szóról szóra leírtad ugyanezt több kérdés kommentjéhez.

2010. máj. 14. 14:15
 60/68 anonim ***** válasza:
0%

A muszlimok nem hazudnak, ez történt velem!

Igen, máshova is bemásoltam ezt, ahova úgy éreztem beillik! Na és!!!??? Minek írjam le többször???

2010. máj. 14. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!