Mit gondoltok a hit gyülekezetéről?
Csak az válaszoljon aki ismeri, a többire nem vagyok kiváncsi.
Köszi
Én kezdetben néztem, mert keresztény katolikus vagyok. Eleinte tetszett a műsor, de aztán nekem túl "agresszív" lett, így már nézem. Na meg ezután a videó után pláne nem.
Ez a link miért rossz? Nem értem.
Én katolikus voltam, de mióta gyülekezeti tag vagyok nagyon szép boldog életem van. Sokat köszönhetek Istennek
Szerintem a videó önmagáért beszél. "Megszállta a Szentlélek", ugyan kérlek, ez majdnem olyan gúnyolódás jellegű, még a másik oldalon ülő hitgyülisek is röhögtek azon az idiótán. A másik, ami idegesítő, h ez a N. Sándor néha már annyira nagyon indulatos, h szinte már fröcsög a szája. Én (mint ahogyan azt már írtam) katolikus vagyok. szerintem igencsak ráférne már az egyházunkra a reform, mert nem igazán tudja megfogni a fiatal generációt és a mai világban kissé ridegnek tűnnek a misék is. Nekem tetszik a hitgyüliben az, h az emberek vidámak, de ezért ez már túlzás.
Mellesleg kedves kérdező, a te életed, a te hited, ha boldog vagy, akkor nincs értelme az ilyen kérdéseknek. Ha pedig felteszed a kérdésed, akkor ne csak szimpatizáló válaszokat várj.
Szia!
Sajnálom, hogy nem értik egyesek a kérdést. Tapasztalt válaszadókra vársz, nem olyanokra, akik minden ismeret és tudás nélkül ítélkeznek, véleményeznek.
Nos, én tudok neked válaszolni, mert mindkét szemszögből ismerem a "nézeteket".
Amíg nem ismertem, ítélkeztem. Nem is kicsit. Azt se tudtam, hogy mi az a Hit Gyülekezete, csak a Férjem odakapcsolt a Vidám Vasárnapra, amit addig én sose láttam és hallottam. Akkor is csak hallottam, mert kint voltam a konyhában. Szóval elég keményen felszólítottam, hogy kapcsoljon tovább, mert bemegyek és átkapcsolom én, nehogymá ilyeneket nézzen! Azt se tudtam, hogy Istenről beszélnek és egyáltalán semmit se! Csak a hang hatása volt, mert Szent Szellemtől szólta Isten beszédét! Egy gonosz szellem tiltakozott bennem, de aztán mégis neki kellett távoznia, mert pár hónapjára megismertem Istent és azóta is a Hit Gyülekezetébe járok (a Férjemmel).
"megismertem Istent"
Te nem Isten ismerted meg, hanem egy szektát. Hadd hívjam fel a figyelmedet arra, hogy mit mondott a nagyfőnök a hamis prófétákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!