Mi a véleményetek a "Hit Gyülekezetéről, tevékenységéről?
én nem járok oda, csak az egyik ismerősöm. és kicsit kétkedve néztem,mert olyan "minden szép és jó" társaságnak tünik nekem...
egyedül ami tetszett az a hősök terén amit táncoltak, az szép volt. de amúgy nem vagyok ellene, csak kiváncsi vagyok mit gondolnak róluk az emberek.
"templomuk" nem éppen szegénységre vall"
Agg 2:8 Enyém az ezüst és enyém az arany, azt mondja a Seregeknek Ura.
Ha Istené,akkor biztosan nem a bűnösöknek,szánja,hanem a gyermekeinek,mint minden jó apa!
1Móz 24:34 Monda azért: Én az Ábrahám szolgája vagyok.
1Móz 24:35 Az Úr pedig igen megáldotta az én uramat, úgy hogy naggyá lett: mert adott neki juhokat, barmokat, ezüstöt, aranyat, szolgákat, szolgálóleányokat, tevéket, szamarakat.
Ábrahámot így áldotta meg Isten,nekünk pedig ugyanezt ígérte!
Gal 3:13 Krisztus váltott meg minket a törvény átkától, átokká levén értünk; mert meg van írva: Átkozott minden, aki fán függ:
Gal 3:14 Hogy az Ábrahám áldása Krisztus Jézusban legyen a pogányokon, hogy a Lélek ígéretét elnyerjük hit által.
Jézus ígérete szerint pedig:
Márk 10:29 Jézus pedig felelvén, monda: Bizony mondom néktek, senki sincs, aki elhagyta házát, vagy fitestvéreit, vagy nőtestvéreit, vagy atyját, vagy anyját, vagy feleségét, vagy gyermekeit, vagy szántóföldjeit én értem és az evangéliumért,
Márk 10:30 Aki százannyit ne kapna MOST EBBEN AZ IDŐBEN, házakat, fitestvéreket, nőtestvéreket, anyákat, gyermekeket és szántóföldeket, üldözésekkel együtt; a jövendő világon pedig örök életet.
3Ján 1:2 Szeretett [barátom], kívánom, hogy MINDENBEN jól legyen dolgod, ÉS légy egészséges, AMINT jó dolga van a lelkednek.
Ez Isten igéje hozzánk,és Isten akarata a számunkra!
Ha szegénység a mi osztályrészünk,akkor Jézus miért váltott meg tőle épp úgy,ahogy a bűntől?
2Kor 8:9 Mert ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztusnak jótéteményét, hogy gazdag lévén, szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által MEGGAZDAGODJATOK.
Az egész fejezet az anyagiakról szól,és a pénzzel való bánásról,így ez a vers is!
Olvasd el ezt az irományt, ezt egy hitgyülis írta. Elég elgondolkodtató, milyenek ezek is valójában.
Ha belépsz a hit.hu oldalra egyből választás elé állítanak, és az adó 1%-os oldalukra próbálnak átirányítani. A Vidám Vasárnap című "Istentisztelet" alatt pedig megfigyelhető, hogy sokszor olyan kameraállást mutatnak, ahol jól kivehető a hatalmas adószám Sándor feje fölött. Ugyanazok az öltönyös urak első sorban minden alkalommal, szinte elterülve hallgatják a "mester" szavait, néha ha Gera Zoli is ott van, szinte csak őt mutatják elől.
Véleményem: Szerintem semmi köze nincs az igaz, és áhitatos hithez, amit ott művelnek, ja és akkor még fogalmunk sincs, arról, hogy mi folyik zárt ajtók közt, erről csak ízelítőként láthatunk videókat a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!