A földön, napjainkban hány fajta vallás lehet? Melyik az amelyik az Istennek tetszik? Melyik visz a menybe?
Szia kedves kérdező
Isten Királysága és Jézus Krisztus Királysága ugyan az.
De jelenleg Jézus uralkodik az égben mint Király, és ez a Királyság nemsokára kiterjed a Földre is, amikor eljön Isten haragnapja, és meg lesz tisztítva a föld a gonosz emberektől, és Sátán is meglesz kötözve. Jézus Királyi hatalmat kapott az Atyjától, és ezer évig fog uralkodni a társuralkodókkal együtt. Az égből fogja irányítani a földön élő embereket. Majd az ezer év végén vissza adja az uralkodási jogot Égi Atyjának.
Ha jelenleg Jézus uralkodik az égben akkor ez hazugság .
Mert Jézus mondta a következőket:
Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek.
A Jehova Tanúit valahogy nem értem,pontosan ellent mondanak Jézus szavainak .
A kérdező kommentje:
Ha jelenleg Jézus uralkodik az égben akkor ez hazugság .
Mert Jézus mondta a következőket:
Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek.
A Jehova Tanúit valahogy nem értem,pontosan ellent mondanak Jézus szavainak .
Jézus mondja, hogy sokan jönnek az ő nevében: - Én vagyok a Krisztus. De ne higyjétek. Hol jönnek az ő nevében? A földön. Hol uralkodik Jézus? A mennyben: Szemben áll ez a két kijelentés egymással? Nem.
"A Jehova Tanúit valahogy nem értem,pontosan ellent mondanak Jézus szavainak ."
Mivel nem tiszták az indítékaid, a megértésed egyenlő a nullával!
A Máté 24:23 versére gondolsz.
Ez viszont a hamis prófétákra utal. Miből gondolod hogy ezáltal mi Jehova Tanúi hazudunk.
Kifejtenéd?
"A Máté 24:23 versére gondolsz.
Ez viszont a hamis prófétákra utal. Miből gondolod hogy ezáltal mi Jehova Tanúi hazudunk.
Kifejtenéd?"
Ezt kitől kérdezed?
A teremtő TETT téged oda ahol voltál , vagy , és leszel !!!
Néha közel kerülsz a teremtőhőz a ( dezsavű ) pillanatában !!! De mindenki azzal foglalkozik ( emlékszem rá , jártam már itt , ez már megtörtént velem ) csodálkozik a valóságon !!!
Pedi az egy ajtó , amin be lehet menni !!!
Nézd meg a valóságot TE magad : )
A. Csak egy igaz vallás van
Egy reménység, egy hit, egy keresztség van Ef 4:5, 13
Megbízás a tanítványképzésre Mt 28:19; Cs 8:12; 14:21
Gyümölcseiről ismerhető fel Mt 7:19, 20; Lk 6:43, 44; Jn 15:8
Tagjai között szeretet és egyetértés van Jn 13:35; 1Ko 1:10; 1Jn 4:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!