Minden vallás tetszik istennek?
Nos kedves kérdező, nézzük a bibliát, mert az a mérvadó.
Jézus,a következőket mondta, hogy azonosítani lehessen az ő követőit:
Máté 7:14,21-23.="szűk a kapu keskeny
Bocsánat folytatom:
Tehát, Máté 14, 21-23="szűk a kapu, keskeny az az út amely az életre visz, és kevesen vannak akik megtalálják.
Ez az egyik megállapítása, hogy nagyon kevesen vannak, mert ezen az úton nem lehet mindent megtenni, amit a világban megengednek,ezért, úgymond nehezen járható, mert tele van "tiltó" táblákkal.
21-23=" nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem hogy uram, uram,hanem az aki cselekszi égi Atyám akaratát.
Vagy is Jézus itt feltárja, hogy nem elég elismerni, és hinni hogy Jézus van hanem bizonyos aktív cselekedetekkel be is kell bizonyítania a hitét, aminek egyeznie kell az Atya akaratával.
"Sokan mondják majd nekem azon a napon:Uram, prófétáltunk a nevedben démonokat űztünk a nevedben,sok hatalmas cselekedeteket vittünk véghez a te nevedben.
Itt láthatjuk, hogy Jézus elismeri, hogy lesznek akik az Ő nevében különböző dolgokat fognak tenni, még hatalmas dolgokat is, mint a démon űzés is,DE
"Én akkor megvallom nekik,
soha nem ismertelek titeket,távozzatok tőlem ti, akik törvénytelenséget cselekedtek."
Az az Jézus nem fogadja el ezeket a tetteket, mert nem egyeznek sem Jézus, sem az Atyja akaratával, és törvénytelennek jelenti ki őket.
Mi isten akarata?
Ez már másik téma.
Szia!
A Teremtő nem hozott létre vallásokat.Ezeket az emberek alkották,így egyik sem valódi,akárcsak a Miki egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!