Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval tetszik egy fiú a vallás óráról (nem ugyanabba a suliba járunk) aki kb 2-3 hónapja érkezett és én már az első pillanattól kezdve belehabarostam. Elhatároztam, hogy elkérem az e-mail címét de nem volt bátorságom elkérni. Mit tegyek?
Már ilyen baromság is van, hogy vallás óra? Milyen szarral fogják még szerencsétlen gyerekek fejét tömni. Amúgy meg, ha nincs bátorságod, akkor ne csinálj semmit. Hallgass azokra, akik azzal a baromsággal jönnek, hogy a kezdeményezés a férfi dolga és ha akar valamit, akkor majd ő lép.
Csak üljél nyugodtan és várd a csodát, aztán gyere vissza ide és sírjál, hogy mással jött össze.
A helyedben nem az email címét kérném el, hanem személyesen kezdeményeznék, és hoznék annyi áldozatot, hogy kerülővel menjek haza!
Hány kilométerrel lenne több úgy a hazafelé vezető utad? Szerintem abban semmi rossz nincs, ha beszélgetést kezdeményezel vele, pl megkérded tőle ezt:
Akár ez a beszélgetés is lejátszódhat kettőtök közt:
- Te merre mész hazafele? Igen erre? Képzeld én is!...és már be is indul egy beszélgetés...!
Indulhat először akár egy barátságnak is a dolog, és majd meglátjátok, hogy mi sül ki belőle, akár még szerelem is lehet, én drukkolok nektek, úgyhogy mindent bele!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!