A földön, napjainkban hány fajta vallás lehet? Melyik az amelyik az Istennek tetszik? Melyik visz a menybe?
Köszöntelek.
A menybe egyik vallás se visz, mert Isten csak meghatározott számú emberekkel kötött szövetséget a messiási királyságra, és nem mindenkivel.
a többi ember marad a földön.
Persze ezt tanítják az embereknek, de hát ti tudjátok....
Az első nagy ostobaságot ír. Ezt csak a Jehovák hiszik.
A mennybe azok kerülnek, akik Istennek tetsző életet élnek itt a földön. Ez független a vallástól.
Tudtom szerint csak Magyarországon van legalább 100 vallás, és mind mást hirdet.
Üdv!
Csak Jézus az út a mennybe! Nincs üdvözítő egyház!
"Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." - Jn 14,6
Az összes egyház hazudik, amelyik nem, az téved!
Egyedül a Lófarkú Egysejtűek Egyháza üdvözíthet! Csak ezt a legtöbben nem hiszik el. De majd meglátják a világ végén, és akkor aztán lesz nemulass! Megbánják, hogy hitetlenek voltak, és nem követték az igaz tanokat!
(Mert az élethez humor is kell... :-))
Ja és kérdező:Csak keresztényeknél 34 000 leírt szekta,gyülekezet,és egyház van.Értelmezés pedig még ennél is több.
Összesen?Szerintem a milliós nagyságrend nem túlzás.
# 7!
A Biblián kívül az Upanisadok is leírja, de megtalálod Hermész Triszmegisztosznál, azon kívül Buddha, Lao Ce, Konfuciusz, Mani vagy a szúfizmus, haszidizmus, stb...tanításaiban egyaránt.
Mindegy milyen vallást követ az ember, mert a lényeg az, hogy megérti-e a tanítások javát. És ez persze fordítva is igaz, ha nem érti a tanításokat, akármelyiket félreértheti.
1-ső válaszoló vagyok.
A bibliában sehol nem olvastam, hogy Jézus ezt tanította volna.
Sőt kizárólag azt tanította, hogy egy egységes tanítás van ami mindenhol ugyan az és nem szét tördelt hazugságok tarkítják.
Nagyon komolytalan és zür zavaros lenne ha így lenne, akkor nem lehetne azonosítani Isten népét.
Sajnos az emberek nem látják, hogy Isten mindig is egy népet támogatott és ez így is marad.
Ő a rend Istene és nem fog káoszt használni a céljaira.
Az ő igazsága nem olyan erőtlen, hogy szüksége lenne az egység nélküli ahány ház annyi szokás elvhez.
az igazság össze kováltsolja az embereket, nem megosztottá teszi.
s a földet pedig nekünk teremtette, az eget meg az angyaloknak. Nem fogunk oda mászkálni.
De hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!