Tetszik egy visszahúzódó fiú, gáz, ha kezdeményezek?
Sziasztok!
Már több, mint egy éve tetszik egy fiú, alattam jár, de egyidősek vagyunk.
Elég visszahúzódó a srác, én viszont barátkozós típus vagyok. De akik tetszenek, azokat annyira nem könnyű leszólítani.
Nem tudom, hogy én tetszem-e egyáltalán neki. Ő is sokat szokott nézni engem, de ezt lehet, hogy csak flashelem. :D Nem tudom igazából, beszéltem már egyszer vele, körzőt kért, mert nem hozott magával, és egyszer suli után fociztunk együtt pár percet. De tényleg nem tudunk semmit a másikról. Neki nincsen Facebookja, és elég gyakran van haverokkal.
Viszont, ha egyedül lenne, akkor sem tudnék neki mit mondani, vagy beszélgetni vele. Nem okoz akkora problémát leszólítani, inkább csak a téma, hogy mi is legyen az.
Segítsetek, szerintetek mit tegyek? Hagyjam az egészet vagy kockáztassak? Mert, ha nem kockáztatok, nem tudom mi lett volna, ha...:/
Miről lehet egy 16 éves vallásos fiúval beszélni?
Lány,16 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!