Félénk, visszahúzódó lányok ti szoktatok egy alapjáraton szimpatikus fiúnak írni facen?
Figyelt kérdés
Beszéltetek már párszor élőben is,alapjáraton szimpatikus volt...van esély,h ti írjatok vagy ez kilőve írjon ő?2013. szept. 7. 20:53
2/6 anonim válasza:
Én volt már hogy írtam egy pasinak. Konkrétan 2hetes eset :D
Nagyon megtetszett nekem ez a srác, és én is nagyon-nagyon visszahúzódó félénk lány vagyok. Szóval írtam neki, chateltünk vagy 2 órát. Azt írta hogy bízik benne hogy fogunk még beszélni egymással, meg milyen jófej vagyok stb. Aztán rá 2-2 nappal írtam neki megint és arra már nem válaszolt. De hogy miért...?
Na de a válasz: igen. Könnyebben írok facen mint hogy élőben beszélgetést kezdeményezzek...
3/6 anonim válasza:
Igen volt, de a srác eléggé bunkó volt ezért utána már nem is erőltettem a dolgot, azóta meg nagyon semmi sem....
4/6 anonim válasza:
A válaszolóknak írok igazándiból, azért mert vannak hülyék ne adjátok fel. Vannak rendes srácok is akik nem tünnek el, ha rájuk írtok :) 27f
5/6 anonim válasza:
Én igen,ráírtam.De csak mert ő nem volt hajlandó pedig én jelöltem be.Szerintem nem gáz amíg csak barátkozás megy,aztán ha több is van akkor elvárom hogy ő teperjen :)
6/6 anonim válasza:
nem .. én még ott se merek rá írni persze ha ő ír akkor feltétlenül visszaírok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!