Visszahúzódó gólyaként hogy tudnék egyetemen srácokkal ismerkedni?
Még sosem volt párom, elég csendes vagyok, nincs túl sok önbizalmam és nehezen barátkozom. Pedig tényleg próbálok, de nem megy.
18 éves vagyok, idén vettek fel egyetemre, de senkit sem ismerek még igazán. Otthon is folyamatosan nyaggatnak, hogy mikor lesz már barátom, de nem is ez a lényeg, szeretnék már valakit találni, de nem tudom, hogy kezdjem el, hogy viselkedjek, hogy ne csak keresztülnézzenek rajtam.
Sajnos mindenki csak az aranyos, édes kislányt látja bennem, aki csendes és cukin mosolyog, és folyton "jaj, olyan fiatalnak tűnsz, ki sem nézném belőled, hogy egyetemista vagy" megjegyzéseket kapok :(
Szegedre vettek fel, elég nehéz most megállnom lábamon, elköltöztem 18 évesen, eddig megszoktam, hogy egyedüli gyerekként "ki vagyok szolgálva", meg a széltől is óvnak, most pedig teljesen egyedül leszek...
Annyira hiányzik valaki, akivel tudok beszélgetni meg aki szeret, de ha tetszik egy srác, úgy viselkedem, mintha teljesen közömbös lennék és nem érdekelne, belül pedig majd megszakad a szívem.
én is 18 vagyok, és 14nek ha néznek! :D
nem volt még barátom(mert nem akartam!)
és várom milyel lesz most szept.ben az egyetem ;)
Én is Szegedre járok és hasonló cipőben járok mint te csak fiúba, attól a részről eltekintve, hogy "jaj, olyan fiatalnak tűnsz, ki sem nézném belőled, hogy egyetemista vagy" :D
De amúgy elég nehéz viszont egyben könnyű is ismerkedni hiszen rengeteg új ember van és sokan nem ismerik egymást úgy mint te se. Na meg vannak ugyan úgy fiúkba is ilyen típusú emberek szóval fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!