Hol tudna egy visszahúzódó srác ismerkedni?
Bulik és egyéb helyek kilőve. Szociális fóbiám van, emberek közé nem merek menni. Nem dohányzok és nem is iszok. Érdeklődési köreim pont olyanok, amivel a lányok egyáltalán nem foglalkoznak (járművek - mozdonyok és buszok, illetve nyelvészet). A kommunikáció nem az erősségem, legjobban azt élvezem, ha teljes a csend és nem szól senki egy szót se.
Interneten nem hiszem, hogy lehetne ismerkedni, helyekre nem járok, utcán leszólítani valakit meg elég kínos (egyszer megtettem, kár volt). Mi van még? (JNSZ megye, 19F)
Ne keverjük már a két élethelyzetet! Ott vidám, céltudatos az ember, van kiért/miért élni. Hót magányosan nem sűrűn.
Vannak, de nem tartok igényt az ő társaságukra. Ezt tudják is és ki is nyilvánítom, ők akarnak még velem lenni. Nincs szükségem barátokra, az egyetlen személy, akire szükségem lenne, az egy lány.
Köszi! Te még csak 15 vagy legalább, nem 20 évesen vagy egyedül. Sok sikert!
Kösz. Minden jót neked is!
Miért? Nem hiszem el, hogy nem létezik ilyen lány és én vagyok a világon egyedül ilyen.
Hogy érted, hogy ki akarna mozdulni? Úgy érted, hogy "több szabadságra vágyna" (legalábbis ezt hallom mindenhol, mindenkitől, minden témában kifogásnak), vagy úgy egyáltalán kilépni itthonról? Mert azzal semmi bajom, sőt, én is szeretek utazgatni, kirándulni, sétálgatni az erdőben vagy a folyó (jelen esetben a Zagyva) partján. Beszélgetéssel meg persze nincs baj, kicsit túlzás, amit írtam, de úgy értettem, hogy én nem tudok kitalálni semmit, meg nem vontatott beszélgetésekre gondoltam, közös érdeklődés nélkül. A baj az, hogy nekem még csak olyanhoz volt szerencsém.
Hát próbálkozz a hobbijaidon keresztül ismerkedni... Egy barátság sokat érhet(segíthetne megismerkedni az ő ismerőseivel) és a szocfóbodnak is jót tenne, nem? :)
Meg sport, valami olyan, ami tetszene és vannak fiúk-lányok egyaránt!
Vagy akár valami tanfolyam... nem tudom, hogy most tanulsz-e.
Jó... értem, hogy nem mersz, de legyenek olyan programjaid, ami miatt kötelező emberek közé menned!!
Pl. nyárra vállalj el valami munkát, ahol muszáj emberekkel beszélned, pl fagyiárus! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!