Hol tudna egy visszahúzódó srác ismerkedni?
Bulik és egyéb helyek kilőve. Szociális fóbiám van, emberek közé nem merek menni. Nem dohányzok és nem is iszok. Érdeklődési köreim pont olyanok, amivel a lányok egyáltalán nem foglalkoznak (járművek - mozdonyok és buszok, illetve nyelvészet). A kommunikáció nem az erősségem, legjobban azt élvezem, ha teljes a csend és nem szól senki egy szót se.
Interneten nem hiszem, hogy lehetne ismerkedni, helyekre nem járok, utcán leszólítani valakit meg elég kínos (egyszer megtettem, kár volt). Mi van még? (JNSZ megye, 19F)
Szabadidőmben utazgatok, "várost nézek", sétálgatok - mármint nem elmegyek két utcával odébb és el van intézve, hanem legalább 7-8 kilométereket (akár egyik településről a másikra is), általában olyan helyeken, ahol emberek nem igazán vannak, legfeljebb egy-két tanya (külterületek). Ha itthon vagyok, zenét hallgatok, nyelvet tanulok... és ezzel nagyjából ki is fújt.
Külsőmről pedig... ~174 cm, ~80 kg, tehát nem túl sportos, de talán még határeset. Ami jobban idegesít, hogy arcra emlékeztetek a sztereotipikus kockákra, csak nincs olyan tokám. :)
Akkor az hogy van, hogy még a nálam rusnyább ogréknak is ennyi idő korukra 4-5 barátnőjük volt, nekem meg egy se?
Társkeresőkkel mi a helyzet? Van bármi értelmük?
Én azt mondom, hogy a problémádra koncentrálj leginkább és csak 2. helyen legyen az ismerkedés, de az is csak lazán kötetlenül a neked szimpatikus emberekkel, és az mindegy, hogy most fiú vagy lány... a dolgok majd alakulnak maguktól, nem kell erőltetni (szerintem :)). Ebbe kell jobban belerázódnod, hisz társas lény vagy, csak van valami fasságod ami ezt gátolja! Küzd le!! (és nem kell hozzá bulizni!) A munkát ne pénzért csináld, hanem magad miatt! De ha nem ezt, akkor nézd meg, hogy az egyetem mit kínálhat, vagy önkéntes dolgokat nézz, vagy a sport, vagy akármi! Rohadtul mindegy tényleg, csak legyen kötelező dolog és legyél emberek közt! Úgysem fogsz egy nyár alatt megváltozni, de szerintem nem kéne halogatni ezt, kezdj el valamit minél előbb, menj el párszor... ha nem tetszik, akkor nézel mást! Hajrá!
Meg most írtad, hogy néha elmész várost nézni, meg zenét hallgatsz, nyelvet tanulsz... ebből állna a nyarad? Beleférne még pár dolog... :)
Vagy még az jutott eszembe, hogy ugye ha nyelvet tanulsz, akkor vannak ezek a webkamerás oldalak, ahol gyakorolhatsz emberekkel. Ha az megy, ráadásul idegen nyelven, akkor ugyanúgy mennie kell élőben is egy random ismeretlennel, nem? :)
Idáig ennyi se volt a nyaram, csak itthon ültem és unalmamban nem tudtam csinálni semmit se. Az ismerkedés, tudván, hogy van közös hobbi vagy érdeklődés, az még talán megy is egyébként, bár inkább csak fiúkkal, lányoknál mindig azt érzem, hogy csak nagyobb a nyomás rajtam, illetve azt, hogy
1) barátokra nincs szükségem
2) viszont egy lánynak úgyse kellenék másra, szóval minek beszéljek vele egyáltalán?
Dolgozni egyébként végül is elmennék, de nincs hova sajnos. Diákmunkák mind beteltek a legalja robotolásoktól eltekintve, amiket még normális bérért se vállalna épeszű ember (bár írtad, hogy ne a pénz legyen az elsődleges, de azért nem mindegy, hogy 450 Ft-os vagy 800Ft-os órabérért játszik az életével az illető mondjuk egy gyárban).
Utóbbi viszont érdekes felvetés. :) Természetesen ez nálam azt jelenti, hogy "jó lenne, ha menne", amivel az a baj, hogy az angolon kívül semmi más nyelven nem tudnék még kommunikálni, az angolt meg hiába tudom elméletben felsőfokon, ha nem merek megszólalni, mert mindig attól félek, hogy valamilyen hibát vétek vagy borzalmas a kiejtésem. :) Mindenesetre kösz, elgondolkodtató vélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!