Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Etikus lenne betiltani az...

Etikus lenne betiltani az evolúció tanítását, csak azért mert néhány személynek ez kell ahhoz, hogy hinni tudjon az Istenében?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 05:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Kérdező.

Ha most nem nézném Jézus tanítását, akkor tudnám, mit kellene írnom, hogy elszégyelld magad,

Először is korban jóval feletted állok, már ezért is emberileg undorító a megalázó stílus ahogy rólam írsz.

Másodszor nincsenek pszihikai zavarjaim, a legtanultabb ember vagy hírességnek is lehetnek problémái, amiért mentálisan megsérülhet az élete folyamán.

De ettől még nem vagyok instabil sem gondolkodásban sem felfogásban.

Te nem szoktál tévedni kedves Barátom, akkor Te tökéletes vagy, Viszont ha tökéletes vagy akkor szeretetből sem írnál ilyet még akkor sem ha elmebeteg lennék, mert elég nagy probléma, hogy a társadalomban több a mentális beteg pontosan az emberi uralmak miatt

Ha itt lenne Tom Hanks, Forrest Gump szerepében, akkor most azt mondaná:

Hülye aki mondja.

Egyébként erre azt szoktam mondani, hogy mindenki magából indul ki.

Katy Weaver

2013. nov. 14. 19:00
 32/47 anonim ***** válasza:
31%

Talán még annyit, hogy amíg aktív dolgozó voltam, többet kerestem egyedül azokban az években, mint Te a családoddal összesen.

S képzeld akkor is már Jehova Tanúja voltam. Úgy hogy tévedsz ha azt hiszed, hogy csak a szegény megtört emberek vannak a hitben

Ugyan is a köreinkben szeretettel köszönthetünk olyan embereket, mint volt olimpiai bajnokok, Bank igazgatók, Valamikor Mérnöki állásban dolgozó több nyelvet beszélő emberek, sőt egy külföldi országban egy volt miniszter elnök is a tagjaink soraihoz tartozik.

Neked csak azért van nagy szád, mert a keresztény emberek elviselik Jézusért és az Atyáért a sérelmeket, legyen az fizikai, vagy szellemi.

Mert ha világi ember lennék, sokat fizethetnél ezért a beírásodért.

Katy Weaver

2013. nov. 14. 19:08
 33/47 anonim ***** válasza:
31%

Ja és honnan tudod, milyen iskolai végzettséggel rendelkezem?

Nagyon merész vagy itt ezen az arc nélküli fórumon....

Katy Weaver

2013. nov. 14. 19:11
 34/47 Grielean ***** válasza:
100%

"Neked csak azért van nagy szád, mert a keresztény emberek elviselik Jézusért és az Atyáért a sérelmeket, legyen az fizikai, vagy szellemi.

Mert ha világi ember lennék, sokat fizethetnél ezért a beírásodért."

Kedves Katy! Már nem azért, mert ne lenne jogos a felháborodásod, de a fentebbi idézettel ennek ellenére önmagad cáfolod! Gyakorlatilag nem is ez az első kifakadás, amit láttam tőled, tehát akár Jézusért, akár az Atyáért, de egyáltalán nem viseled el a sérelmeket...

2013. nov. 14. 20:21
 35/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kell elviselnie az ostoba primitív megnyilvánulásokat. A keresztény testvérek megvédik egymást, és Jehova is bosszùt áll majd a gonosztevőkön, akik akadályozták a szeretetet és békét.
2013. nov. 14. 20:41
 36/47 Grielean ***** válasza:
100%
Nincs is bajom azzal, ha valaki nehezen tűri a beszólásokat. Csak mellette nagyon álszentnek tűnik az a kijelentés, amit idéztem.
2013. nov. 14. 20:44
 37/47 A kérdező kommentje:

Kedves Katy, nem mondtam, hogy csak szegény és megtört emberek vannak a hitben, de te bizony az vagy, és meg is érdemled.

Foglaljuk össze:

- Mentális problémád van.

- Le vagy százalékolva.

- A lányodnak problémái voltak a droggal és a sulival.

- Kevés a nyugdíjad, a villanyszámládat egy tanúelvtársadnak kellett kifizetnie.

- Egy egérlyukban laksz.

Ezeket mind te írtad le magadról, nem én találtam ki.

2013. nov. 14. 20:44
 38/47 anonim ***** válasza:
22%
Mégis boldogabb nálad, nem?
2013. nov. 14. 20:46
 39/47 anonim ***** válasza:
4%

Kedves Válaszoló.

Ez nem kifakadás, hanem egy megjegyzés a kérdező magatartására.

Mivel ez egy arc nélküli fórum, ezért itt hang nélkül zajlanak a beszélgetések, és ezért már többször próbálták meg a megjegyzésemben túlzásokat látni.

Ha ismernél, akkor ezt nem írtad volna, mert igen békés természetű vagyok és nem ordítozós, vagy bosszú állós típus.

A mondataimmal mindössze arra kívántam rámutatni, milyen gyáva ember az aki tudván mások hitét, merészen mernek dolgokat tenni olyanok ellen akikről tudják, hogy nem esik semmi bántódásuk.

A gyors és negatív értelmű reagálásod azt mutatja, hogy velem szemben megpróbálod a sérelmeimet is ellenem fordítani, azokkal szemben akik a privátban megkerestek az imént, és kifejezték, együtt érzéseiket, és némelyek azt írták, hogy azzal hogy nem értünk egyet mindenben azért ilyet sértő szavakat nem illene megütni senkivel szemben.

Ezúton köszönöm azoknak akik írtak, függetlenül, hogy nem vagyunk egy nézeten hogy megőrizve emberségüket, kifejezték a kérdező elleni méltatlanságukat.

S látható, hogy nem mindenkinél ismeretlen az a szó hogy Lelkiismeret.

Katy Weaver

2013. nov. 14. 20:46
 40/47 A kérdező kommentje:

Legalább is el kell hitetnie magával.

2013. nov. 14. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!