Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vallásos lenne az a feltételez...

Vallásos lenne az a feltételezés, miszerint a banán és a madarak rokonok lennének?

Figyelt kérdés

"Igazán csodálatos tény, hogy minden idők összes állata és növénye rokoni kapcsolatban áll egymással."

Charles Darwin: A fajok eredete, 170. o.

Ezt a magasfokú "tudományt" már nem képes valahogy befogadni az agyam, de biztos velem van a probléma...

2013. okt. 29. 10:22
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a korlátolt gondolkodás elég nagy probléma, ha meg akarsz érteni bármit is.
2013. okt. 29. 10:40
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, rokonok.

Ahogy te is és egy tengeri uborka is.

Lenyűgöző, nem?

A te agyad egyébként elég sokféle tudományt nem képes befogadni, de ez nem olyan nagy baj, nem kell mindenkinek tudósnak, okosnak lennie, kellenek takarítók utcaseprők is.

Az már nagyobb baj, hogy butaságod ellenére okosnak hiszed magad és habzó szájjal támadod a nálad okosabbakat és fröcsögöd a hülyeséget.

2013. okt. 29. 10:48
 3/43 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem "fröcsögés" nélkül, hogy vallásos feltételezés-e?
2013. okt. 29. 12:09
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem lenne vallásos, akármit is jelentsen az.

Teljesen helytálló következtetés, az evolúcióból következik.

2013. okt. 29. 12:11
 5/43 A kérdező kommentje:
Nekem kicsit olyannak tűnik, mintha vallásos hévvel védenéd az ún. evolúcióhoz kötött elméletedet. Téged ez megbotránkoztat? Kényelmetlenül érzed magad miatta? Mintha azonnali "túlfröcsögéssel" szeretnéd igazolni magadat és próbálnád nyugtatgatni magadat, hogy "minden rendben...".
2013. okt. 29. 12:16
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanakkor meg az egekik magasztaljátok a DNS-t, amit szerintetek Isten hozott létre.

Szerinted a banánnak, meg a madárnak nincs DNS-e?

Nézz utána.

2013. okt. 29. 12:16
 7/43 A kérdező kommentje:
Én továbbra is csak annyit kérdeztem, hogy vallásos feltételezés lenne-e...
2013. okt. 29. 12:18
 8/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az igaz keresztények nem hiszik, hogy a Banánnak bármi köze lenne az emberhez.

A növény világ a saját nemében szaporodik, és az állat világ is, no meg az ember is.

Katy Weaver

2013. okt. 29. 12:20
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem kicsit olyannak tűnik, mintha vallásos hévvel védenéd"

Az teljesen mindegy, hogy neked hogy tűnik. Teljesen rossz az érzékelésed, gondolkodásod, ezt már sokszor bizonyítottad.

"az ún. evolúcióhoz kötött elméletedet."

Nekem nincs semmiféle evolúcióhoz kötött elméletem.

"Téged ez megbotránkoztat? Kényelmetlenül érzed magad miatta?"

Kényelmetlenül nem érzem magam, de igen megbotránkoztat, mikor valaki alapszintű tudás nélkül fikáz olyan dolgokat, amikről fogalma sincs.

"Mintha azonnali "túlfröcsögéssel" szeretnéd igazolni magadat és próbálnád nyugtatgatni magadat, hogy "minden rendben..."."

Minden rendben van, miért mi nincs rendben?

2013. okt. 29. 12:21
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Katy Weaver

és mi van a gombákkal?:)

2013. okt. 29. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!