Vallásos lenne az a feltételezés, miszerint a banán és a madarak rokonok lennének?
"Igazán csodálatos tény, hogy minden idők összes állata és növénye rokoni kapcsolatban áll egymással."
Charles Darwin: A fajok eredete, 170. o.
Ezt a magasfokú "tudományt" már nem képes valahogy befogadni az agyam, de biztos velem van a probléma...
Minek utána mindenkinek jó kedve lett attól, hogy sötétségeket írtam, jó szívvel megyek aludni, mert tudom, hogy ilyenkor híznak egyesek egy pár kilót, s élvezhették, hogy milyen okosok, minden téren.
Katy Weaver
Katy, szerintem az ide írók nagy része nem gondolják magukat különösebben okosnak, ahogy például én sem.
(Én például inkább csak nyitottnak és kíváncsinak gondolom magam, ez mondjuk valóban egy ritka és pozitív tulajdonság.)
Mi csak téged (és pl tattikát) gondoljuk rendkívül butának...
A két dolog egészen más... :)
Katy, itt csak az a baj, hogy neked akkora istenkomplexusod van, mint az Androméda galaxis...
Folyamatosan rejtett módon azt sugallod, hogy te mennyivel jobb vagy, mint mindenki más, mert mi biztos csak gonosz kárörvendő hülye ateista természettudományos szörnyek vagyunk.
Ezt tagadhatod, ahogy akarod, de csak magadat csapot be.
Ismerd be, amikor folyamatosan megcáfolunk téged, akkor neked még, ha csak egy pillanatra is, de felmerül az a gondolat, hogy amég te a mennyekben boldog bárgyúságban Jézuskával fogsz partyzni, addig mi a pokol bugyraiban fogunk szenvedni.
De nem is baj, maradj tudatlan, mert mi is történne, ha véletlenül megtanulnál alap dolgokat a világunkról.
Ide kihagyhatatlan Mark Twaintől ez az idézet:"A menny a hőmérsékletéért,a pokol pedig a jó társaságáért lenne szimpatikusabb."
Hát igen,Carl Sagan,Galileo,George Gamow,Giordano Bruno,és még sok más igazán jó alak pirulhat a pokolban!Remélem én is találkozhatok velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!