Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vallásos lenne az a feltételez...

Vallásos lenne az a feltételezés, miszerint a banán és a madarak rokonok lennének?

Figyelt kérdés

"Igazán csodálatos tény, hogy minden idők összes állata és növénye rokoni kapcsolatban áll egymással."

Charles Darwin: A fajok eredete, 170. o.

Ezt a magasfokú "tudományt" már nem képes valahogy befogadni az agyam, de biztos velem van a probléma...

2013. okt. 29. 10:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%

Minek utána mindenkinek jó kedve lett attól, hogy sötétségeket írtam, jó szívvel megyek aludni, mert tudom, hogy ilyenkor híznak egyesek egy pár kilót, s élvezhették, hogy milyen okosok, minden téren.

Katy Weaver

2013. okt. 29. 22:40
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Katy, szerintem az ide írók nagy része nem gondolják magukat különösebben okosnak, ahogy például én sem.

(Én például inkább csak nyitottnak és kíváncsinak gondolom magam, ez mondjuk valóban egy ritka és pozitív tulajdonság.)

Mi csak téged (és pl tattikát) gondoljuk rendkívül butának...

A két dolog egészen más... :)

2013. okt. 29. 22:51
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Katy, itt csak az a baj, hogy neked akkora istenkomplexusod van, mint az Androméda galaxis...

Folyamatosan rejtett módon azt sugallod, hogy te mennyivel jobb vagy, mint mindenki más, mert mi biztos csak gonosz kárörvendő hülye ateista természettudományos szörnyek vagyunk.

Ezt tagadhatod, ahogy akarod, de csak magadat csapot be.

Ismerd be, amikor folyamatosan megcáfolunk téged, akkor neked még, ha csak egy pillanatra is, de felmerül az a gondolat, hogy amég te a mennyekben boldog bárgyúságban Jézuskával fogsz partyzni, addig mi a pokol bugyraiban fogunk szenvedni.

De nem is baj, maradj tudatlan, mert mi is történne, ha véletlenül megtanulnál alap dolgokat a világunkról.

2013. okt. 29. 23:09
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Ide kihagyhatatlan Mark Twaintől ez az idézet:"A menny a hőmérsékletéért,a pokol pedig a jó társaságáért lenne szimpatikusabb."

Hát igen,Carl Sagan,Galileo,George Gamow,Giordano Bruno,és még sok más igazán jó alak pirulhat a pokolban!Remélem én is találkozhatok velük!

2013. okt. 29. 23:18
 35/43 anonim ***** válasza:
Én már láttam paradicsommadarat. Meg paradicsomhalat is.
2013. okt. 29. 23:21
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Katy! Egy dologra mérget vehetsz. A te génkészleted is 97%-ban azonos a csimpánzzal, meg azoké is, akikkel hetente együtt vigyorogsz a Királyság Teremben. Ők is csak egy rakás majomszármazék.
2013. okt. 29. 23:35
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi kérdés az miért válaszol bárki is tattilának? Sztem üresen kéne hagyni a kérdéseit. Had örüljön már,hogy legyőzte az ateistákat amiért senki sem tud válaszolni neki. És a 20. üres trollkérdés után elmegy és mi agysejtünk épségben marad.
2013. okt. 29. 23:44
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ezt már é is felvetettem de sajnos ehhez komoly összefogás kéne.
2013. okt. 29. 23:48
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Filoszmen:qrvagyorsan kérj bocsánatot a csimpánzoktól!
2013. okt. 29. 23:49
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Megfogadom! De azt is, hogy ennek a majmok bolygójának egyetlen degenerált kérdéséhez sem írok semmit, bármekkora is a csábítás. Majd a nyáj válaszol, éltessék csak egymást...
2013. okt. 30. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!