Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vallásos lenne az a feltételez...

Vallásos lenne az a feltételezés, miszerint a banán és a madarak rokonok lennének?

Figyelt kérdés

"Igazán csodálatos tény, hogy minden idők összes állata és növénye rokoni kapcsolatban áll egymással."

Charles Darwin: A fajok eredete, 170. o.

Ezt a magasfokú "tudományt" már nem képes valahogy befogadni az agyam, de biztos velem van a probléma...

2013. okt. 29. 10:22
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

"Bizony, rokonok. Ahogy te is és egy tengeri uborka is. Lenyűgöző, nem?... Teljesen helytálló következtetés, az evolúcióból következik.... Nekem nincs semmiféle evolúcióhoz kötött elméletem."

"Minden rendben van, miért mi nincs rendben?"

.

.

.

A saját fejed nincs rendben barátom.

De amúgy szeretlek, peace*.

2013. okt. 29. 12:33
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező:

Ha a DNS nem változik,akkor miért nem egyforma minden ember?

Ha meg változik,akkor meg ki mondja meg,hogy hol a határ?

Az evolúció csak annyit mond,hogy változik és hogy egyes változatok életben maradnak,mások elbuknak, majd ezek tovább változnak. Szóval mivel cáfolod ezt?

2013. okt. 29. 12:40
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem nyilván azok a változatok változnak tovább,amelyek képesek voltak utódok létrehozására (nem az elbukottak).
2013. okt. 29. 12:42
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az evolóció TÉNYEIT vallásos áhítattal övezve imádjuk. A Bibliai meséket meg úgy higgyük el, ahogy vannak, ez nem hit, hanem tudás.
2013. okt. 29. 12:46
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te nem azt kérdezted, hogy a fent leírt feltételezés vallásos-e, és nem is ennek megfelelő választ vársz, egyszerűen feltetted a napi két provokatív kérdésed közül az egyiket.
2013. okt. 29. 12:48
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként abszolút áhítattal csodálom az evolúciót, szerintem hihetetlenül gyönyörű és elképesztő dolog.

Ahogy például Darwint is hatalmas tudósnak tartom, hogy az akkori ismeretek alapján efféle (nagy mértékben helyes) következtetéseket tudjon levonni.

2013. okt. 29. 12:55
 17/43 A kérdező kommentje:

Szerintem meg elég nagy szégyen amiben ti hisztek :D

Még rosszabb az, hogy képesek vagytok elhinni mindent belőle gyomorrontás nélkül...

2013. okt. 29. 13:42
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy csúnya dolog,de ha nem így lenne,akkor nem lennének különféle fajok között ugráló vírusok..
2013. okt. 29. 13:44
 19/43 anonim ***** válasza:
98%

"Szerintem meg elég nagy szégyen amiben ti hisztek :D"

Mi nem hiszünk semmiben, mi értjük. Ez a különbség köztünk. :)

"Még rosszabb az, hogy képesek vagytok elhinni mindent belőle gyomorrontás nélkül..."

Nem értem miért kéne gyomorrontás egy elképesztő természeti folyamathoz.

Te a Grand Canyon láttán gyomorrontást kapsz?

Én a te rasszista, szadista, homofób, nőgyűlölő, kirekesztő, tömegmészáros, elmebeteg istenedtől kapok gyomorrontás, csak sajnos (egyelőre) minden jogod meg van hinni benne...

2013. okt. 29. 13:47
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nehéz elfogadni, hogy nem az emberiség körül forog a világ és hogy a természet számára csak egy vagyunk a sok faj közül? Ez (az egyik) baj a kereszténységgel, mérhetetlen egoizmuson alapul az egész. Nekem speciel ettől fordul fel a gyomrom.
2013. okt. 29. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!