Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Etikus lenne betiltani az...

Etikus lenne betiltani az evolúció tanítását, csak azért mert néhány személynek ez kell ahhoz, hogy hinni tudjon az Istenében?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 05:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%
Én meg személyesen ismerem Darwint magát, és szerinte nem homályos. Interneten bármit lehet mondani. Az is lehet, hogy a te biológus professzorod, ha valóban az, csak egy bürokrata, vagy teljesen félreérted, amit mond.
2013. nov. 14. 14:12
 22/47 A kérdező kommentje:

"Evolúcióban hívők legradikálisabb csoportja mindig is a legtudatlanabb néposztály volt."

Te valami álomvilágban élsz,.

Nézz körül csak itt a gyakorikerdesek.hu-n, az evolúció ellenző tartoznak a legtudatlanabb néposztályhoz, itt van például Katy, aki hülye,a létminimum alatt él,pszichiátriai zavara van.

Az egyik kedves evolúciótagadó még az új egyedek létrejöttét is tagadja.

2013. nov. 14. 14:18
 23/47 Szeressük egymást ***** válasza:
0%
Kérdező, valamiért hirtelen az jut eszembe, hogy már megvannak a patronjaid Vele szembe, de nincs kedvem folytatni. Mára elég volt. :-)
2013. nov. 14. 14:24
 24/47 anonim ***** válasza:
72%
Valahogy sejtettem.
2013. nov. 14. 14:28
 25/47 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Az evolúció egy tudományos tény. Ha az evolúció tanitását be akarnád tiltani, azzal az igazságot titkolnád el annak érdekében, hogy egy hamis képzeletbeli lénynek több hitelt adj.
2013. nov. 14. 14:39
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Minden, ami úgy kezdődik, hogy be kellene tiltani, erős vizsgálat alá tartozik. Épeszű ember cáfol, ha fontosnak tartja, de nem tilt be. A betiltás a buta és félő emberek eszköztára.
2013. nov. 14. 15:51
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
2013. nov. 14. 15:52
 28/47 A kérdező kommentje:

"Darwin hitt a beltenyészetben, az unokatestvérét vette feleségül, mert felsőbbrendű fajállományt akart létrehozni"

Érdekes, hogy Darwin könyvében ennek az ellenkezőjét lehet olvasni.

2013. nov. 14. 16:04
 29/47 anonim ***** válasza:
92%

Gyenge próbálkozás :)

2013. nov. 14. 16:28
 30/47 anonim ***** válasza:
91%

NEM. Nem is értem, hogy fogalmazódott meg benned ilyen hülyeség. Ezzel most nem bántani akarlak.

Én hiszek Istenben, és nem kell ahhoz betiltani az evolúciót, hogy hinni tudjak benne. Az evolúciót is elfogadom. A hit és az evolúciós tan nem ellenségei egymásnak, bármennyire is így próbálják egyesek beállítani.

2013. nov. 14. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!