Van Isten?
Nem értem miért baj az, ha valaki hisz benne? Van vmi rossz abban amit mond a Biblia? Talán gonosz dolgokra tanit minket? Milyen érdekes az is, hogy az emberek is vhogy azokat az embereket szeretik akik jók hozzájuk!
Ezenkívül mit veszitesz azzal, ha hiszel benne? Mert mindenki meghal egyszer, ez az egyetlen amiben biztos lehetsz, és mi van ha létezik Isten? A gonosz tetteidért felelned kell! De ha nem létezik Isten akkor meg ennyi volt, el vagy felejtve. Ha nem lenne Isten olyan lenne, mintha nem is léteztél volna soha. Akkor semmi értelme az életnek. Arról nem is beszélve, h nekem nehezebb lenne azt felfogni, h a semmiből hogyan tudott ilyen értelmesen kialakulni minden a földön. A nagy materialista tudósok is minél mélyebben kutatnak bizonyos rendszerekben, annál logikusabbank látják, és annál jobban látják, h ez a semmiből, a véletlenből nem alakulhatott ki.
Szerinted nincs pl. amögött értelem, hogyha a nő stresszes, veszélyben van, akkor leáll biz.hormontermelés és emaitt nem tud teherbe esni(hiszen veszélybe baba nem születhet-ezt ki kivánná?). EZ csak véletlen lenne? Vagy az anyai ösztön épp csak úgy véletlen? Vagy a férfi nemi szerve pont olyan ami a nőébe passzol? Véletlen?
.
Idézet egy korábbi hozzászólásból : Van Isten?: IGEN BENNED LAKOZIK!
Ez az enyhe skizofréniának az egyik jellegzetes tünete ! Ha még szól is hozzád, az a súlyosabbik eset !
Idézet 2008-12-01 20:12 töl "۔ISTEN VOLT.VAN.LESZ."
Tökéletes érv !!! Kezdek hinni !
Nos, a legfontosabb dologra kérdeztél rá.
Sokan mondják, hogy nincs. Én azt mondom van Elhívott pár éve és azóta lényegesen jobb életet élek.
Ha hiszed, hogy a Világ, a maga mindenségével létrejött, bármiféle szervezés, teremtés, irányítás nélkül, akkor hidd ezt, jogod van hozzá. De tudósok sora áll ki ez ellen, arról nem is beszélve, hogy a tudomány sem tudja, hogy keletkezett a világ, csak elméletek, elképzelések vannak, amiket így-úgy próbálnak alátámasztani. Én hiszem, hogy VAN ISTEN. De nem állok meg a deizmusnak ezen a szintjén, mert ő ettől nagyobb hittel áldott meg. Én hiszem, hogy Jézus valóban az Ő Fia, aki mindenki bűnéért meghalt a kereszten és arra vár, hogy te is elfogadd ezt a kegyelmet. Hiszek a Szentlélekben, ami hihetetlen lelki, de olykor fizikai erővel tud megáldani minket. Ne a parancsolatokat nézd elsősorban, hanem ezt a hatalmas szeretet jót, ami körülvesz és ami, a Biblia szent szavai szerint is az egész világmindenség üdvösségét akarja, hidd el mindezt. A megtérés több mint egy kis hideg víz, hideg templomban. Hanem mindezek elfogadása. Ha ezekben a dolgokban bízva, beléjük vetett hittel és hálaadással élsz, imádva Istent, szeretve embert hidd el sokkal jobb életed lesz. A Biblia meg a Jóisten ajándéka, hidd el ha utasításait megtartod, a te életed lesz jobb (de másé is), nem beszélve arról, hogy ezt Isten is szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!